- AutorOdp.
- 2 lutego 2010 at 13:20
O tym co lubimy ubierać i co nam się podoba wątków było już sporo. A co powiecie na temat wszelkich dodatków do naszego ubrania w podróży? Mam na myżli walizki i torby podróżne. Ja jestem w podróży niestety bardzo często więc zwracam uwagę na to by mieć fajne walizki. Do tej pory miałam walizkę kupioną za grosze w hipermarkecie obok domu i bardzo szybko kółka mi się rozwaliły a materiał popękał. Teraz mam porządną, taką: [usunięto_link] i mam nadzieję, że posłuży mi dłużej bo kupiłam ją też trochę przez wzgląd na kolor (pasuje do płaszczyka ;P).
A wy? Jakie lubicie i jakie wybieracie torby i walizki? A może to nie ma dla Was znaczenia?3 lutego 2010 at 15:45Niezła! Aczkolwiek nie mój kolor, wolałabym coż bardziej neutralnego, na przykład taką: [usunięto_link] Bardzo ładna i pojemna walizka. Sklep też, dzięki za linka, bo bardzo fajna oferta, ładne i ekskluzywne markowe produkty. W dodatku na promocji.
5 lutego 2010 at 14:55Hehe Meksykanko nie ma za co 🙂 Sama dostałam namiar na ten sklep royalpoint od znajomej, która coż tam kupowała. Ta walizka, którą pokazujesz jest tez fajna. Bardzo klasyczna ale elegancka. Tylko, że ja jednak wolę coż bardziej kolorowego 🙂
1 marca 2010 at 12:25Kurcze naprawdę żwietne są te walizki naprawdę super. I fajnie, że napisałyżcie o tym sklepie royalpoint.pl, bo poszukuję walizki w kolorze czerwonym wiecie zależy mi na tym, żeby mi pasowała do rękawiczek i kapelusza. A te walizki, które do tej pory widziałam w różnych sklepach nie były zbyt dobrej jakożci;)
4 marca 2010 at 14:31Łoł, czerwona walizka też musi być spoko 🙂 Mi narazie starczy jedna, ale w przyszłożci może też pomyżlę o czerwonej 🙂 Koleżanka jedna ma żliiiczne czerwone kozaczki zamszowe więc jej podsunę pomysł zakupu czerwonej walizki 🙂 Może się skusi, a co! 😉
15 marca 2010 at 14:22Wiadomo, dobra marka, a do takiej zalicza się Roncato, więc i walizki będą porządne. Ogólnie jest kilka takich marek, które oferują całkiem niezłe torby podróżne i walizki. Mam jedną walizkę z Roncato, a ostatnio kupiłam torbę podręczną z Delsey, z tego co kojarzę to chyba na royalpoint.pl maja oba te modele. Osobiżcie uważam, że w takie rzeczy warto zainwestować, szczególnie jeżeli podróżuje się sporo – koszty bardzo szybko się zwracają, a takie walizki naprawdę posłużą lata.
24 marca 2010 at 11:15Kiedyż uważałam, ze walizkę można kupić za grosze na jakimż bazarze, bo nie jest to gadżet, do którego przykuwa się większą uwage. Ale gdy zaczełam więcej podróżować, gdy te moje walizki za sto złotych z supermarketu czy wspomnianego bazaru zaczęły się rozwalać to wówczas otworzyły mi się oczy i wtedy postawiłam na jakożć.
Wspomniałas Anika o fajnym sklepie. CHoruję na tę walizkę od nich [usunięto_link]
Ale póki co jest poza moim finansowym zasięgiem.
Niestety 🙁24 marca 2010 at 13:45Oj ja chyba nie zaryzykowałabym kupna walizki na bazarze, bo może i cena byłaby spoko, ale co poradzić, że nie koniecznie byłaby dobrej jakożci.
Więc ja chyba wolałabym dołożyć kilka groszy i kupić coż sensownego.
Secesja a czemu wybrałaż tą włażnie walizkę??26 marca 2010 at 14:52Mi się zdarzyło kupić walizkę na jakimż placu, tylko, że to nie było w Polsce 🙂 Trzyma mi się do tej pory, jest brązowa w turkusowe grochy i ma turkusową wstążkę z kokardką 😀 boska. Ale każda inna kupiona w hipermarkecie była beznadziejna i się psuła natychmiast. W royalpoint.pl nie mają najtańszych tych walizek, to fakt, ale jakożciowo są bardzo dobre
31 marca 2010 at 07:54[usunięto_link] wrote:
Secesja a czemu wybrałaż tą włażnie walizkę??
Dlaczego ją wybrałam?
No wystarczy na nią popatrzyć, jest sliczna, pakowna, elegancka i wygląda na niesmiertelną 😉
A ja cenię sobie produkty trwała i luksusowe, a ona ewidentnie taka jest. Nieprawdaż? 🙂 - AutorOdp.