• Autor
    Odp.
  • mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

dziwi mnie, że takie „modelki” wypóscili na wybieg chyba że ku przestrodze

simons_mother
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

czy wam też na taki widok przychodzi do głowy żmierć??
    a raczej.. ciała nie specjalnie zywe??

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Zdjecia wyzej sa paskudne 😛

Ja mialam okazje pare razy byc fotomodelka. Nie jestem wychudzona, jem co lubie, a zdjecia nigdy nie byly poddane retuszom 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No ja mam inne zdanie na temat modelek. Facet jak facet i woadmo,ze rajcuja go ladne dziewczeta.Ale czy kurde sztuczne cycki,ogolnie wsjo nie naturalne ,anoreksja 🙄 i przewaga lasek nawet w wypowiedzi jest tepa,to czy aby tak na serio Wam facetom sie to podoba?? 😕 Wiadomo,ze sa gusty i gusciki. Mam znajoma,z ktora raczej kontaktu nie utrzymuje juz,byla modelka i masakrycznie stala sie k… i gdyby nie danie du…y to watpie czy by dalej rpzeszla.Same zboczency i jak mi opwoaidala co sie dzialo i zazdrosc wiadomo lasek to dziekuje bardzo…Z tego co wiem to juz nie chcicla byc dalej modelka bo wlasnie wpadla w anoreksje i biedaczka walczy ze zdrowiem.

Moi zdaniem jest wiele ladnych i zgrabnych oraz normalnych dziewczyn,ktore raczej sa albo niezauwazalne albo facet bojii sie zagadac bo mysli sobie „hmm taka to na bank ma faceta i wyglada na normalna..”

Niech zyje naturalnosc kobiety!!! A nie sztuczne lalki barbie jak np DODA 😕 ,ktora jets w moim wieku a wyglada…no jak wyglada heh.Wspolczuje tej dziewczynie no coz..:) 😆

P.S.I prosze nie komentowac mnie ,poprostu zdalam relacje swoja na teamt modelek.:)

😉

tigerka
    Member
    • Ekspert

O kurde!!Teraz luknelam na zdjecia wyzej 😯 Masakra i tak sie same na wlasna prosbe i glupote laski tortuja…A mi zazdrosne koelzaneczki pieprza,ze jestem chuda??hehe dobre!Jestem szczupla i normalna a nie anorektyczka jak te.Biedne dziewczyny oj biedne….:/ 😕

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Mam znajoma,z ktora raczej kontaktu nie utrzymuje juz,byla modelka i masakrycznie stala sie k… i gdyby nie danie du…y to watpie czy by dalej rpzeszla.

no niestety tak już wygląda ten showbusines i nic tego nie zmieni. dawanie d**y to codziennożć w tym towarzystwie, tak jak dragi czy alkohol. są oczywiżcie wyjątki, ale to są te „perełki”, na ktorych inwestorom zależy najbardziej i wówczas to one mają decydujące zdanie.

Tak swoją drogą, czy są ty jakież modelki??
    A może któraż z dziewczyn walczy(ła) z anoreksją i chciałaby podzielić się z nami swoimi dożwiadczeniami?? Zwalczyć stereotypy??

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

dla mnie modelki nie sa jak kobiety ( a zwlaszcza tak wychudzone modelki) tylko jak chodzace wieszaki na ubrania. Mysle ze faceci niekoniecznie patrza czy ona ma figure jak modelka czy nie, pewnie ze wieksze wziecie ma ladna laska z nogami po szyje, ale wystarczy ze dziewczyna ma w sobie to cos, jest zadbana, zalozy na siebie cos ekstra, usmiechnie sie i tez moze powalic niejednego faceta na kolana. Ja tam nigdy nie bede miala figury modelki bo mam tylko 164 cm wzrostu 😉

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Ja tam nigdy nie bede miala figury modelki bo mam tylko 164 cm wzrostu 😉

Co Ty sie przejmujesz!Pfff ja mam podobnie.Mam 168cm wzrostu ,50kg i szczupla sylwetke ,ponoc zgrabna i idelane ksztalty tak moj chlopak mowi,a ze jemu sie podobam to najwazniejsze reszte mam gdzies! To ,ze laska jest wysoka nie znaczy,ze jest to aldne.Niektorym dziewczynom wysokosc plusuje ,niektorym nie. A my?Wystarczy mini ,szpileczka,zgrabna nozka i wziuuum! 😆 Zaklad,ze facet sie ogladnie za Toba?:) 😉

Pozdro miecz-nick! 8)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Szkielety są ochydne po prostu! 😕 Ja już prtawie przytyłam.Tzn tak mi się wydawało,dopóki ostatnio,podczas zakupów,pani powiedziała mi: „Taka Tweegy jak pani to musi miec problem z dopasowaniem ciuchów”.F***! 😕

tigerka
    Member
    • Ekspert

Warngril kobito po co sie rpzejmujesz jakas glupia baba?? 😈 Nie wiesz,ze baby,laski sa zazdrosne o figure?? 👿 teraz juz wiesz.Powinnas byc dumna ,ze jestes szczupla a baba ze sklepu sie nie rpzejmuj zlew totalny mowie Ci!:) Ja sama jestem szczupla szmulka jak to mowia:P i dobrze mi z tym. Jak slysze tekst „chuda” to podkreslam,ze chude sa anorektyczki jak te na fotach np hak a nie cialko i pelen zlew!Niech im szczyka:)) 😆 😆

Glowa do gory i usmiech!! 😆 😀 😉
    Pozdro

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ja sobie to wytłumaczyłam,tak że kobieta widziala mnie od tyłu a tam jestem najbardziej kożcista 😆 Z przodu to oczywiżcie co innego 😉
    Dzięki tigerka 😀

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

One są strasznieee chude ❗ Według mnie kobieta powinna mieć trochę ciałka a nie sama skóra i kożci.

Niektóre modelki mają ładne… twarze. Reszta ciała mi się nie podoba.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Hmm…modelka powinna miec rozmiar 36,no góra 38.Powinna miec ładne ciało,szczupłe,ale bez przesady.Przecież nosi ubrania,które powinny ładnie leżec,aby w pełni się prezentowały.A na takim szkielecie??od samego patrzenia robi się niedobrze 😕 Dziwne,że nikt na to nie reaguje…przecież wiadomo,że to prowadzi do żmierci… 😕 Nikt mnie nie przekona,że takie ciała są super i sexy.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

zgadzam się z poprzedniczkami że niektóre są naprawde piekne mają super ciało piekna twarz i ładnie sie poruszaja ale tak jak pokazałas te zdjecia to te natomiast wygladaja okiropnie dla mnie nie ma wtym nic pieknego jak sama skora i kosci zebra widac ….

simons_mother
    Member
    • Zapaleniec

niektóre faktycznie są piękne, ale pamiętajcie też otym:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]