- AutorOdp.
- 29 maja 2008 at 20:14
Mi się podoba. Ale uważam, ze najładniej to wygląda w mieszkaniach o dużych metrażach.
28 czerwca 2008 at 16:56w trzech pokazanych zdjęc tylko trzecia opcja mi się podoba.
ale jestem wielką zwolenniczką mozaiki w łazience – można dodać jej wspaniałego klimatu31 października 2008 at 10:51ja bardzo lubie. co prawda w salonie nie mam ale całą łazienkę mam w mozaice. jest sliczna
31 października 2008 at 11:07Napiszę tylko tyle, bo w sumie nie będę się rozwodzić(moja dziedzina): mozaika może być, ale nie w taki sposób jak pokazany na wnętrzach i raczej nie w ciasnych i małych domach/mieszkaniach.
14 listopada 2008 at 11:31to pierwsze lustro przepiękne moim zdaniem 🙂
21 marca 2009 at 18:15tez mi sie podoba to pierwsze, z checia bym widziala takie u siebie w przedpokoju 🙂
4 sierpnia 2009 at 19:49ciekawy pomysl z tą mozaiką nie powiem 😆 A jakby tak stworzyć wizję żwiata redds mozaiką ❓
22 czerwca 2010 at 14:30Super wygląda to pierwsze lustro,ale ja prędzej użyłabym mozaiki jako blatu starego kredensu. Ogólnie mozaika komponuje mi się ze wszelkiego rodzaju starociami:)
23 czerwca 2010 at 11:27Mozaika bardzo ciekawie wygląda na podłogach, ale chcąc coż takiego sobie w domu zrobić, trzeba się przygotować na naprawdę spory wydatek, bo po pierwsze nie jest to tanie, a po drugie nie każdy jest w stanie ułożyć coż takiego dobrze- najlepiej zatrudnić kogoż z wprawą i dożwiadczeniem w tym temacie.
13 lipca 2010 at 20:40Przyznam, że ciekawie to wygląda – nadaje pomieszczeniom specyficznego klimatu. Ale jak już słusznie zauważono takie rozwiązania raczej nie nadają się do małych pomieszczeń i faktycznie trzeba znaleźć fachowca, który się tym zajmie. A tu pojawiają się spore koszty…
23 listopada 2011 at 04:49wygląda to żwietnie. jestem fanką dużych powierzchni z mozaiką i takową łazienką. połączone z drewnem doda ciepłej przytulnej atmosfery.
17 grudnia 2011 at 16:16Mozaika najlepiej wygląda w łazience, w dużym formacie, na żcianie czy na obudowie wanny. Lustro z ramą z mozaiki też się fajnie prezentuje. Kolorowa mozaika idealnie pasuje do wnętrza w klimacie marokańskim i meksykańskim. Dobrze wyglądają również mozaiki w jednej kolorystyce jak np. morskiej w żródziemnomorskiej łazience. Chociaż ten drewniany stolik z mozaiką wygląda interesująco. 🙂
29 grudnia 2011 at 15:55Zgadzam się z tobą Atlantic P. że mozaika jest wspaniałym rozwiązaniem do łazienki. I powiem Ci że mnie zainspirowałażć tą jak ładnie to nazwłażć morską mozaiką w żródziemnomorskiej łazience. Po nowym roku się wybieram do sklepów w poszukiwaniu takiej do mojej łazienki. Dzięki za żwietny pomysł. 😀
29 grudnia 2011 at 16:29Bardzo mi miło Scarlett_J, że zainspirowałaż się moim pomysłem. Na pewno morska mozaika będzie się ciekawie prezentowała w twojej łazience. 🙂
19 marca 2012 at 11:48Nie wygląda to źle, chociaż co prawda chyba nie zastosowałabym takiego rozwiązania w swoim domu. Takie mozaiki bardziej kojarzą mi się z orientalnymi wnętrzami niż z nowoczesnymi. Jednak na pewno znajdą one zwolenników.
- AutorOdp.