• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

Tak! Lato w mie偶cie! Ha! 馃榾

Faceci ogl膮daj膮 si臋 za d艂ugimi nogami sk膮po ubranych kobitek, a one na ich umiesnione lydki ;p

Moja ulubiona pora roku zawsze jest dopelniona przez muzyke ktora pozwala mi poczuc sie jak na zachodnim wybrze偶u stanow, Kalifornia, LA, Miami, palmy, pla偶e, te sprawy :d

Nagralem sobie skladaneczke ktora sprawia, ze czuje lato 馃榾

Pozwole Sobie podzielic sie z Wami ;p

[usuni臋to_link]

Kawalki na zmiane polskie i ze stanow, sporo spiewania jak na moj gust, muzyka na kazda okazje:
    do samochodu, na impreze i do zrelaksowania w fotelu
    kawalki o piciu, o seksie, troche relaksacyjnych i sporo innych pozytywnych klimatow 馃榾
    polecam

okruszynka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Umnie bywalo tak ze lipiec to muzya pozytywna radosna czytko letnia a lipiec i wrzesie艅 to zamulacze verby po letniej mi艂osci hehe

STFU
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link] wrote:

…pozwala mi poczuc sie jak na zachodnim wybrze偶u stanow, Kalifornia, LA, Miami, palmy, pla偶e, te sprawy…

Miami to z ca艂膮 pewno偶ci膮 East Coast. 馃槈

Pod poj臋ciem muzyka na lato rozumiem festiwale, a nie dany gatunek czy wykonawca i dlatego uderzam cho膰by na Open’era. Chocia偶 jak si臋 tak zastanowi臋 to mam jeden utw贸r, kt贸ry ewidentnie kojarzy mi si臋 z wakacjami: [usuni臋to_link].

KellyBundy123
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jak dla mnie reggae jest bardzo wakacyjnym stylem muzyki. hamak, zimne piwko, reggae w tle i pe艂en luz 馃檪 Co偶 cudownego 馃槈

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usuni臋to_link]

miszczu, co Ty na to? dobre? 馃槅

Sweet Coffee
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

na lato przede wszystkim energetyczne kawa艂ki – najlepiej klasyki w stylu coco jumbo i dr Albana jupi

Juliett33
    Member
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

A s艂uchacie jeszcze starych oldschoolowych kawa艂k贸w z lat 60,70,80? Bo dla mnie one s膮 na lato, jesie艅, zim臋 i wiosn臋 i nigdy si臋 nie nudz膮! 馃檪

galadriela
    Member
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Bardzo cz臋sto, w og贸le takie stare kawa艂ki strasznie kojarz膮 mi si臋 z wakacjami. Najbardziej lubi臋 ABBE, ich muzyk臋 ale te偶 teledyski, mia艂y rewelacyjny klimat!

Kawoszka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Zale偶y co z tamtych lat. 馃檪 W ka偶dym razie ja wol臋 Quenn贸w pos艂ucha膰, czy Jacksona ni偶 disco polo, chocia偶 ludzie si臋 przy tym bawi膮. 馃檪

Juliett33
    Member
    • Sta艂y bywalec

Jest sporo wykonawc贸w, kt贸rych mam cz臋sto ochot臋 pos艂ucha膰, ale niestety nie zawsze pami臋tam wszystkie tytu艂y… Znacie jak膮偶 stron臋 gdzie s膮 te wszystkie kultowe nutki zapisane? Nie wiem czy co偶 takiego istnieje w og贸le…

Sweet Coffee
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

Internety za ma艂e na WSZYSTKIE 馃槈
    Ale pos艂ucha膰 mo偶esz na Stars.TV oni graj膮 g艂ownie takie klasyki, a do tego maja godzin臋, gdzie graja tylko lata60te do 80tych, cho膰 ja wol臋 wieczorne Best Party 馃檪

Juliett33
    Member
    • Sta艂y bywalec

O, nawet widz臋, 偶e s膮 w Orange na 168 馃榾 to ich dzisiaj sprawdz臋… 馃檪 Podziel臋 si臋 moj膮 opini膮 w najbli偶szym czasie, najpierw musz臋 dok艂adnie zbada膰 co tam graj膮 i czy warto.. I czy nie ma g艂upich program贸w :O

lubuszanka87
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 80
    • Sta艂y bywalec

To mnie dziewczyny zaskoczy艂y偶cie t膮 stacj膮 馃檪 Ja uwielbiam tego typu muzyk臋 i najcz臋偶ciej s艂ucha艂am radia internetowego, ale wiadomo, teledyski z tamtych czas贸w te偶 s膮 偶wietne. Teraz b臋d臋 mia艂a mo偶liwo偶膰 r贸wnie偶 poogl膮da膰 馃檪

Hard
    Member
    • Temat贸w: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

na lato proponuj臋 bosk膮 Shakir臋 z jej upojnym g艂osem 馃檮

Rabiosa! [usuni臋to_link]

muza. taniec. u偶miech. rytm. nie zawadzi odrobina czu艂o偶ci 馃槈

Lutyka
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Dance, techno, trance i house, czyli Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta itd.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Muzyka na lato"

Przewi艅 na g贸r臋