- AutorOdp.
- 11 listopada 2013 at 22:13
Ja włażnie też się przygotowuje do urlopu, dużo siedzę na blogu tasteaway, z tego względu, ze kobitka dużo zwiedziła z mężem i malutkim synkiem i jest dużo praktycznych porad, o czym warto pamiętać.
13 listopada 2013 at 00:39Jeżli nigdy nie było się na urlopie z ukochanym, to warto sobie choć raz zafundować taki romantico wyjazd. Ale jeżli para zna się jak łyse konie, to może lepiej ze znajomymi, będzie zabawnie
5 grudnia 2013 at 16:54Ja bardzo lubię wyjeżdżać sama, pomaga to uporządkować w głowie pewne rzeczy 🙂
10 lutego 2014 at 10:14z chłopakiem albo z koleżanką 🙂
12 marca 2014 at 12:34Ja lubię jeździć większą grupą – ze znajomymi, z rodziną 😉
7 kwietnia 2014 at 17:21To już chyba zależy od osoby – ja bym się nie czuła dobrze na takiej samotnej wycieczce
8 lipca 2014 at 09:12Ja sama organizuję wyjazdy wakacyjne sobie i swoim przyjaciołom. Jestem bardzo skrupulatna więc wszystko mam dokładnie zaplanowane z dużym wyprzedzeniem. Nie korzystam z biur podróży.
14 lipca 2014 at 17:06Najlepiej sama! Uwielbiam samotne podróży. Wtedy nie tylko odpoczywam, ale także nie jestem uzależniona od „humorów” innych osób. Kilka razy na wakacje pojechałam z moimi koleżankami, i nie byłam zachwycona, większożć chciała całymi dniami leżeć na plaży (a to mogę robić nie wyjeżdżając z miasta).
15 lipca 2014 at 07:28Widziałam wczoraj czy przedwczoraj program na tvn (było to chyba Dzień dobry TVN) gdzie mówili o wakacjach singli. Mimo, iż wymienili sporo zalet takich wypadów to one mnie osobiżcie nie przekonują.
- AutorOdp.