- AutorOdp.
- 19 czerwca 2007 at 17:55
[usunięto_link] wrote:
Pani na lekcji geografii nie mogła zainteresować uczniów tematem o globusie. Żaden z uczniów nie chciał jej słuchać. Poprosiła o pomoc dyrektora. Dyrektor wszedł do klasy i powiedział:
– Kochane dzieci, dziż nauczymy się zakładać prezerwatywę na globus!!!Po sekundzie namysłu dzieci zapytały:
Panie dyrektorze:
– A co to jest globus?
Dyrektor na to:
A o globusie opowie wam pani nauczycielka!DZIECI, DZIECI….ach te dzieci ❗
Są mądre, bystre, miewają nieprawdopodobne pomysły i… potrafią zaskakiwać niebywałą wręcz spostrzegwczożcią…Jeżli znacie ciekawe, nieraz zabawne historie z Waszymi (i niekoniecznie Waszymi 🙂 ) dziećmi w roli głównej, jakież niespotykane słówka ich własnej „produkcji” lub cokolwiek co zasługuje na uwagę, to zapraszam do podzielenia sie nimi.. 😉
20 czerwca 2007 at 05:34Moj synus wczoraj (w sierpniu 3 latka)
-mamo co robisz?
-maluje sie
-po co?
-zebym byla piekna
-to nie jestes?
-no nie bardzo
-eee to ja cie nie kocham20 czerwca 2007 at 06:21hehe xyz to zeby maly potem jak podrosnie nie latala po podworku i nie kazal dziewczynkom sie malowac bo sa brzydkie 🙂 😉
24 czerwca 2007 at 09:14[usunięto_link]
co prawda to nie moje dziecko, ale…:D
naprawiać się maluchowi zachciało:P17 września 2007 at 11:20Mój czteroletni brat do mężczyzny jadącego na rowerze:
-Dzien dobry
Pan mu za cicho odpowiedział i mały nie usłyszal. Zdenerwował się i krzyczy do niego:
-dzien dobry „do cholender”Pytam sie mojej również czteroletniej siostry:
-ale masz ładne spodenki. Pożyczyłabys mi ich?
-Nie, masz za dużą d***…Oj dużo jeszcze bym mogła o nich pisac 😀 kochane dzieciaczki. Ale czasem nieznożne 😀
17 września 2007 at 13:21Ja nie mam dzieci, ale uważam że najlepiej o dzieciach żwiadcza ich samodzielne wypracowania.
Oto co nieco z zeszytów
Krowa to ssak. Ma ona szeżć stron: prawą, lewą, przód, tył, spód i wierch. Za krową znajduje się ogon zakończony małym pomponikiem. Krowa posługuje się nim do odpędzania much od siebie i od mleka. Głowa krowy służy do rogów, no i jej pysk musi gdzież znaleźć miejsce. Rogi służą do bodzenia, a pysk do miauczenia. Pod krową wisi mleko. które służy do dojenia. Krowa ma delikatny węch, czuje się ją z daleka. Pan krowa nazywa się byk. On nie jest ssakiem. Krowa nie je dużo, ponieważ wszystko, co zje, zjada dwukrotnie. Kiedy krowa jest głodna, robi muuu!
A kiedy nie mówi nic, oznacza to, że w żrodku ma pełno trawy aż po czubki rogów…W żredniowieczu drogi były tak wąskie, że mogły się minąć najwyżej dwa samochody.
Michał Anioł malował sobie po żcianach kaplicy Sykstyńskiej.
Antygona pochowała brata, splunęła moralnie na króla i powiesiła się.
17 września 2007 at 14:49hehe się użmiałam.. 😀
xyz ale nie martw się synuż i tak napewno Cię kocha! 🙂
9 listopada 2007 at 11:14Ostatnio wracam z zakupów i się rozpakowuję. Do pokoju wchodzi mój mały brat i zaczyna interesowac się tamponami.
-A co to jest?
-Nic dla ciebie. Zostaw to
-Ale ja to chcę, daj mi to
-Mówię ci zostaw to juz
-Ale ja chce to zjeżc
W końcu musiałam mu na siłe odebrac - AutorOdp.