• Autor
    Odp.
  • agnieszka.mloda
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

ja chodze do fajnego dentysty, choć wczoraj jak byłam, to niestety spotkał mnie wypadek przy pracy i jak to Pan dentysta powiedział: „wkręciła mi się Pani w maszynę”.

krew zaczęła tak się lać, że musiał zrobić znieczulenie i założyć szwy

poza tym drobiazgiem stomatolog super, w końcu każdy może mieć gorszy dzień 😉

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

No tak…
    na pewnej imprezie nabiłam się na butelkę i stracił połowę górnej jedyneczki. Rozpacz nie do opisania. Pewien dentysta (niech go piorun trzażnie), zajął się moim przypadkiem. Opiłował ząbka. Chodziłam przez 2 miesiące lipiec-sierpień z opiłowanym kiełkiem. Później ów dentysta wstawił mi zęba. Wziął jak za zboże. Ząb po 2 tygodniach wypadł 🙂 Ów lekarz wsadził go znowu. Po 2 dniach ząb wypadł. W wielkiej rozpaczy poszłam ponownie a lekarz powiedział:
    jak nie pasuje to poszukaj sobie innego dentysty
    Szkoda że nie miałam wtedy tego rozumu co dziż…byłam młoda, n****żwiadczona.
    Na szczężcie znalazł się dentysta, który zajął się moim nieszczężniem.
    Minęło kilka lat. I mam nadal ząbka.

Agusiek1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja panicznie boję się dentysty i do pewnego czasu chodziłam naprawde tylko w ostatecznożci. W Warszawie znalazłam przesympatycznego stomatologa. Strach przed wizyta minął i omdleń już nie ma 🙂 Leczenie jest bezbolesne i niezwykle precyzyjne.

Zezowata
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

na szczężcie żadnych.. do tejpory boruję zęby bez znieczulenia, dobry dentysta to podstawa.

domi86
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja też nieszczężcie nie miałam żadnej przygody u dentysty. Najważniejsze to natrafić na dobrego stomatologa mi się udało i cały czas chodzę do Pani doktor Agaty Trojanowskiej i jestem zadowolona.

luiza22
    Member
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

ja się boje narkozy, chyba wole zwykłe znieczulenie

LauraPalmer1
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

madzikas.. tydzień bez jedzenia po ósemkach..
    krzepiące.. ja za ok tydzień idę do szpitala 'na zęby’. strach się bać, ale wiem, że będę spać, bo inaczej mi nikt nie chciał tego zrobić. tego – czyli czyszczenia jakiejż chol**nej torbieli.
    a podryw u dentysty, super! szczególnie w miejscach gdzie uczą się studenci..
    aż chce się rwać.. zęby 😉 !
    trzymajcie za mnie kciuki.

Olka77
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja ciągle zmieniałam dentystów. Uważałam, że są za mało delikatni. W końcu trafiłam na klinikę [usunięto_link]. Polecam zabiegi pod narkozą 😉

tiktak
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja też miałam kilka niefortunnych wizyt, najbardziej zapadła mi w pamięć pani w przychodni akademickiej. Chciałam wypełnić ubytek, a starsza pani stomatolog na to że założy mi taką metalową plombę to będę miała taniej. Na moje sugestie że jednak wolałabym dopłacić za inną jakożć powiedziała, że za jej młodożci tylko metalowe były i nikt na jakożć nie narzekał. Uciekłam stamtąd czym prędzej! Od kilku lat chodzę do kliniki Dormed pod Warszawą i takich przygód na szczężcie tam nie ma.

sabina_m
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja też miałam kilka niefortunnych wizyt, najbardziej zapadła mi w pamięć pani w przychodni akademickiej. Chciałam wypełnić ubytek, a starsza pani stomatolog na to że założy mi taką metalową plombę to będę miała taniej. Na moje sugestie że jednak wolałabym dopłacić za inną jakożć powiedziała, że za jej młodożci tylko metalowe były i nikt na jakożć nie narzekał. Uciekłam stamtąd czym prędzej! Od kilku lat chodzę do kliniki Dormed pod Warszawą i takich przygód na szczężcie tam nie ma.

eh, też miałam kilka przygód z lekarzami z akademickich przychodni, na szczężcie nie ze stomatologiem. Tak się składa, że znam klinikę o której piszesz bo również korzystam z jej usług i polecam wszystkim 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze przeboje u dentysty."

Przewiń na górę