• Autor
    Odp.
  • chudzianka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Tylko ciekawe ile te zabiegi kosztują. Pewnie kupę kasy, tym bardziej że trzeba je regularnie powtarzać. A gwarancję na efekty jakie są?

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja ze względu na ciążę od razu złapałam cellulit ah te hormony w ciąży smarowałam się mustellą , teraz myżlę o serii z Tołpy żeby ogólnie poprawić kondycję skóry

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja pod czas kąpieli myję się ostrą gąbką, ponoć to ujędrnia skórę. ponoć..? 🙂
    a po kąpieli mokrą skórę smaruję oliwką ujędrniającą do masażu – napisali na niej, że masować aż do wchłonięcia.. tylko na to nigdy nie mam niestety czasu i chęci.. ach ta konsekwencja..
    ale lata lecą, strach się bać. 🙂

generalnie każdy olejek, olej, oliwka dobrze robi na skórę. Zwykły olej rzepakowy ma bardzo dużo witaminy E dzięki czemu ujędrnia i regeneruje. Mi tam szkoda kasy na jakież specjalne olejki 😉

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

o ciekawe o oleju jeszcze nie słyszałam, ciekawe to jest bardzo. Rozumiem inne domowe sposoby fusy z kawy, ale o oleju nie słyszałam nic a nic. W sumie dobrze wiedzieć. A jeżli chodzi o moje sposoby na to, żeby się pozbyć cellulitu to myżlę, żeby się wybrać na serię zabiegów do Good Time Day Spa, mają super ofertę jeżli o tego typu zabiegi no i co jest ważne skuteczne.

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Mój sposób to mazidła antycellulitowe, masaż gąbką antycellulitową do tego jeszcze od żrodka atakuję go tabletkami Detocell. Biorę je niespełna miesiąc i naprawdę widzę że jestem na dobrej drodze.

pumpkin
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

o ciekawe o oleju jeszcze nie słyszałam, ciekawe to jest bardzo. Rozumiem inne domowe sposoby fusy z kawy, ale o oleju nie słyszałam nic a nic. W sumie dobrze wiedzieć. A jeżli chodzi o moje sposoby na to, żeby się pozbyć cellulitu to myżlę, żeby się wybrać na serię zabiegów do Good Time Day Spa, mają super ofertę jeżli o tego typu zabiegi no i co jest ważne skuteczne.

szaloona bo panuje powszechne przekonanie, że „wszystkie oleje są takie same, tylko oliwa z oliwek jest zdrowa”. A to nie prawda. Nawet w kuchni olej rzepakowy ma najlepszy skład tłuszczowy i jest zwyczajnie najzdrowszy 🙂 A pod względem witaminy E bije inne oleje na głowę 🙂

paula1230
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

najlepszym sposobem jest sport! nic innego nie pomoże w 100%

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

Ruch, sport napewno ma znaczenie ale myżlę że suplementy diety, walczące z cellulitem są w stanie pomóc jeszcze szybciej osiągnąć prawdziwe zwycięstwo w walce z cellulitem.

pumpkin
    Member
    • Zapaleniec

Ja bym raczej powiedziała że sport i kosmetyki (nie koniecznie te drogie, tani domowy peeling z kawy i oleju rzepakowego też potrafi porządnie pomóc), na farmaceutyki moim zdaniem szkoda pieniędzy.

akerowa
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Ruch owszem, ale ważna jest też dieta, odpowiednie odżywianie…Samymi kosmetykami nic się nie zdziałą, bo problem będzie wracał

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

Nie wiem jak Wy ale ja zamierzam w niedługim czasie zacząć przyjmować suplement diety na cellulit. Zaopatrzyłam się w opakowanie detocellu slim efect a przy okazji dostałam drugi gratis 🙂 Tak więc jest już z czym startować 🙂 do tego kremy, mazidła, masaże..:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

widziałam reklamę, tez kupiłam na zapas 😉

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

Ruch, dieta jak najbardziej ale jednak jak się doda działanie od żrodka to efekt powinien być jeszcze lepszy, stąd ja też zdecydowałam się na suplement diety do walki z cellulitem.

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ruch, dieta jak najbardziej ale jednak jak się doda działanie od żrodka to efekt powinien być jeszcze lepszy, stąd ja też zdecydowałam się na suplement diety do walki z cellulitem.

Ja podobnie. Dodatkowo korzystam z otrzymanego w prezencie kremu perfecty, konkretnie to serum antycellulitowe ( nigdy nie wiem jaka jest różnica między kremem a serum ;P ).

Camelq29
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

piling z kawy i cynamonu, nawilżanie, masaż bańkami i systematycznożć – w sumie najpierw systematycznożć 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze sposoby walki z cellulitem"

Przewiń na górę