- AutorOdp.
- 25 marca 2013 at 17:37
Tylko ciekawe ile te zabiegi kosztują. Pewnie kupę kasy, tym bardziej że trzeba je regularnie powtarzać. A gwarancję na efekty jakie są?
27 marca 2013 at 09:07ja ze względu na ciążę od razu złapałam cellulit ah te hormony w ciąży smarowałam się mustellą , teraz myżlę o serii z Tołpy żeby ogólnie poprawić kondycję skóry
5 kwietnia 2013 at 07:29[usunięto_link] wrote:
ja pod czas kąpieli myję się ostrą gąbką, ponoć to ujędrnia skórę. ponoć..? 🙂
a po kąpieli mokrą skórę smaruję oliwką ujędrniającą do masażu – napisali na niej, że masować aż do wchłonięcia.. tylko na to nigdy nie mam niestety czasu i chęci.. ach ta konsekwencja..
ale lata lecą, strach się bać. 🙂generalnie każdy olejek, olej, oliwka dobrze robi na skórę. Zwykły olej rzepakowy ma bardzo dużo witaminy E dzięki czemu ujędrnia i regeneruje. Mi tam szkoda kasy na jakież specjalne olejki 😉
18 czerwca 2013 at 08:55o ciekawe o oleju jeszcze nie słyszałam, ciekawe to jest bardzo. Rozumiem inne domowe sposoby fusy z kawy, ale o oleju nie słyszałam nic a nic. W sumie dobrze wiedzieć. A jeżli chodzi o moje sposoby na to, żeby się pozbyć cellulitu to myżlę, żeby się wybrać na serię zabiegów do Good Time Day Spa, mają super ofertę jeżli o tego typu zabiegi no i co jest ważne skuteczne.
2 lipca 2013 at 12:45Mój sposób to mazidła antycellulitowe, masaż gąbką antycellulitową do tego jeszcze od żrodka atakuję go tabletkami Detocell. Biorę je niespełna miesiąc i naprawdę widzę że jestem na dobrej drodze.
6 lipca 2013 at 21:30[usunięto_link] wrote:
o ciekawe o oleju jeszcze nie słyszałam, ciekawe to jest bardzo. Rozumiem inne domowe sposoby fusy z kawy, ale o oleju nie słyszałam nic a nic. W sumie dobrze wiedzieć. A jeżli chodzi o moje sposoby na to, żeby się pozbyć cellulitu to myżlę, żeby się wybrać na serię zabiegów do Good Time Day Spa, mają super ofertę jeżli o tego typu zabiegi no i co jest ważne skuteczne.
szaloona bo panuje powszechne przekonanie, że „wszystkie oleje są takie same, tylko oliwa z oliwek jest zdrowa”. A to nie prawda. Nawet w kuchni olej rzepakowy ma najlepszy skład tłuszczowy i jest zwyczajnie najzdrowszy 🙂 A pod względem witaminy E bije inne oleje na głowę 🙂
26 sierpnia 2013 at 12:51najlepszym sposobem jest sport! nic innego nie pomoże w 100%
5 października 2013 at 11:15Ruch, sport napewno ma znaczenie ale myżlę że suplementy diety, walczące z cellulitem są w stanie pomóc jeszcze szybciej osiągnąć prawdziwe zwycięstwo w walce z cellulitem.
6 października 2013 at 13:47Ja bym raczej powiedziała że sport i kosmetyki (nie koniecznie te drogie, tani domowy peeling z kawy i oleju rzepakowego też potrafi porządnie pomóc), na farmaceutyki moim zdaniem szkoda pieniędzy.
29 października 2013 at 18:24Ruch owszem, ale ważna jest też dieta, odpowiednie odżywianie…Samymi kosmetykami nic się nie zdziałą, bo problem będzie wracał
27 stycznia 2014 at 17:51Nie wiem jak Wy ale ja zamierzam w niedługim czasie zacząć przyjmować suplement diety na cellulit. Zaopatrzyłam się w opakowanie detocellu slim efect a przy okazji dostałam drugi gratis 🙂 Tak więc jest już z czym startować 🙂 do tego kremy, mazidła, masaże..:)
28 stycznia 2014 at 12:38widziałam reklamę, tez kupiłam na zapas 😉
24 lutego 2014 at 22:25Ruch, dieta jak najbardziej ale jednak jak się doda działanie od żrodka to efekt powinien być jeszcze lepszy, stąd ja też zdecydowałam się na suplement diety do walki z cellulitem.
24 lutego 2014 at 22:46[usunięto_link] wrote:
Ruch, dieta jak najbardziej ale jednak jak się doda działanie od żrodka to efekt powinien być jeszcze lepszy, stąd ja też zdecydowałam się na suplement diety do walki z cellulitem.
Ja podobnie. Dodatkowo korzystam z otrzymanego w prezencie kremu perfecty, konkretnie to serum antycellulitowe ( nigdy nie wiem jaka jest różnica między kremem a serum ;P ).
25 lutego 2014 at 23:05piling z kawy i cynamonu, nawilżanie, masaż bańkami i systematycznożć – w sumie najpierw systematycznożć 😉
- AutorOdp.