nauczyciele&uczniowie

• Autor
    Odp.
  • rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

co myslicie na temat „chodzenia” nauczyciela z uczniem u mnie w szkole byl taki nauczyciel co co roku mial inna uczennice a kiedy ona juz zdala mature to go olewala, jak chodzilam jeszcze do szkoly to on sie zwiazal ze swoja wychowanka.Chcieli to ukryc ale im sie nie udalo bo kazdy o nich wiedzial nawet ta laska poszla na studniowke z innym chlopakiem, ale widze teraz ze dalej sa razem….

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

moim zdaniem dorosly facet, ktory wiaze sie z taka gowniara jest po prostu chory.

i to niezaleznie od tego, czy to nauczyciel, rzeznik czy ksiegowy.

rusalka
    Member
    • Pasjonat

to bylo w ostatniej klasie technikum a ten nauczyciel nie jest taki stary bo mial gdzies z 28-29 lat

Oledzka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

rewelacja…a potem co? to samo na studiach czy robienie kariery pod biurkiem szefa…? a ten typ-korzystał,a co….?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Moim zdaniem nauczyciel szczególnie powinien poskromić swoje instynkty i nie wiązać się z uczennicą. On ma uczyć, a nie kochać.

parvati
    Member
    • Guru

@Olędzka wrote:

rewelacja…a potem co? to samo na studiach czy robienie kariery pod biurkiem szefa…? a ten typ-korzystał,a co….?

na studiach sprawa wyglada juz nieco inaczej.
    czasem ma sie zajecia z prowadzacymi niewiele starszymi od siebie. mamy do czynienia z doroslymi ludzmi.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dla mnie coż takiego szczerze jest chore i w życiu w coż takiego bym się nie wpakowała. Nie mógł sobie znaleźć w swoim wieku czy po prostu wolał wodzić za nos naiwne panienki?

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

mialam kiedys takiego oblesnego nauczyciela, ktory malolatki w podstawowce ❗ podrywal [mialysmy 11-14lat]za ladne nogi dostawalo sie u niego dobre oceny z angielskiego 😡 i juz wtedy te sprytniejsze go kokietowaly zeby zdac…

rusalka
    Member
    • Pasjonat

u nas tez byl taki ale w technikum od informatyki zbocur, trzeba bylo miec ubrane bluzki z duzym dekoltem zeby miec piatke u niego

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

u nas tez byl taki ale w technikum od informatyki zbocur, trzeba bylo miec ubrane bluzki z duzym dekoltem zeby miec piatke u niego

Jeżli ktoż ma taki sposób na zdobywanie dobrych ocen to tylko pogratulować. 🙄
    Facet podrywający małolaty to jedno, a druga sprawa to to czy dziewczyna godzi się na takie traktowanie i ubiera się tak jak panu profesorowi się spodoba, czy też przeciwstawia się temu i nie gra w te grę. 😕

parvati
    Member
    • Guru

przysiegam, ze gdyby poszla plota, ze koles daje dobre stopnie za dekolt czy mini, to ja na kazda lekcje przychodzilabym w golfie.

i tak bym miala piatke.
    to bylaby moja ambicja: piatka bez dekoltu.

zwykle oceny otrzymuje sie za wiedze. nawet, gdy ktos ma golf i pelna glowe, dostanie piatke.

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

u mnie w liceum też zdarzały się takie przypadki,szczególnie u nauczycieli w-fu. To jest dla mnie chore miec ocene za pokazywanie d*** i cycków !! wtedy najwieksza idiotka moze miec same piatki a nic soba nie prezentowac !

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

u mnie w liceum też zdarzały się takie przypadki,szczególnie u nauczycieli w-fu. To jest dla mnie chore miec ocene za pokazywanie d*** i cycków !! wtedy najwieksza idiotka moze miec same piatki a nic soba nie prezentowac !

Akurat na wf-ie to nie trzeba być specjalnie inteligentnym, żeby otrzymać dobrą ocenę. 😉

[usunięto_link] wrote:

przysiegam, ze gdyby poszla plota, ze koles daje dobre stopnie za dekolt czy mini, to ja na kazda lekcje przychodzilabym w golfie

Włażnie to samo sobie pomyżlałam- zrobiłabym wręcz odwrotnie niż chciałby profesor, na przekór.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nauczyciele&uczniowie"

Przewiń na górę