- AutorOdp.
- 20 lutego 2008 at 14:57
co myslicie na temat „chodzenia” nauczyciela z uczniem u mnie w szkole byl taki nauczyciel co co roku mial inna uczennice a kiedy ona juz zdala mature to go olewala, jak chodzilam jeszcze do szkoly to on sie zwiazal ze swoja wychowanka.Chcieli to ukryc ale im sie nie udalo bo kazdy o nich wiedzial nawet ta laska poszla na studniowke z innym chlopakiem, ale widze teraz ze dalej sa razem….
20 lutego 2008 at 16:05moim zdaniem dorosly facet, ktory wiaze sie z taka gowniara jest po prostu chory.
i to niezaleznie od tego, czy to nauczyciel, rzeznik czy ksiegowy.
20 lutego 2008 at 16:25to bylo w ostatniej klasie technikum a ten nauczyciel nie jest taki stary bo mial gdzies z 28-29 lat
20 lutego 2008 at 18:08rewelacja…a potem co? to samo na studiach czy robienie kariery pod biurkiem szefa…? a ten typ-korzystał,a co….?
20 lutego 2008 at 19:22Moim zdaniem nauczyciel szczególnie powinien poskromić swoje instynkty i nie wiązać się z uczennicą. On ma uczyć, a nie kochać.
20 lutego 2008 at 19:28@Olędzka wrote:
rewelacja…a potem co? to samo na studiach czy robienie kariery pod biurkiem szefa…? a ten typ-korzystał,a co….?
na studiach sprawa wyglada juz nieco inaczej.
czasem ma sie zajecia z prowadzacymi niewiele starszymi od siebie. mamy do czynienia z doroslymi ludzmi.20 lutego 2008 at 19:46Dla mnie coż takiego szczerze jest chore i w życiu w coż takiego bym się nie wpakowała. Nie mógł sobie znaleźć w swoim wieku czy po prostu wolał wodzić za nos naiwne panienki?
20 lutego 2008 at 22:02mialam kiedys takiego oblesnego nauczyciela, ktory malolatki w podstawowce ❗ podrywal [mialysmy 11-14lat]za ladne nogi dostawalo sie u niego dobre oceny z angielskiego 😡 i juz wtedy te sprytniejsze go kokietowaly zeby zdac…
20 lutego 2008 at 23:23u nas tez byl taki ale w technikum od informatyki zbocur, trzeba bylo miec ubrane bluzki z duzym dekoltem zeby miec piatke u niego
20 lutego 2008 at 23:36[usunięto_link] wrote:
u nas tez byl taki ale w technikum od informatyki zbocur, trzeba bylo miec ubrane bluzki z duzym dekoltem zeby miec piatke u niego
Jeżli ktoż ma taki sposób na zdobywanie dobrych ocen to tylko pogratulować. 🙄
Facet podrywający małolaty to jedno, a druga sprawa to to czy dziewczyna godzi się na takie traktowanie i ubiera się tak jak panu profesorowi się spodoba, czy też przeciwstawia się temu i nie gra w te grę. 😕21 lutego 2008 at 07:51przysiegam, ze gdyby poszla plota, ze koles daje dobre stopnie za dekolt czy mini, to ja na kazda lekcje przychodzilabym w golfie.
i tak bym miala piatke.
to bylaby moja ambicja: piatka bez dekoltu.zwykle oceny otrzymuje sie za wiedze. nawet, gdy ktos ma golf i pelna glowe, dostanie piatke.
21 lutego 2008 at 12:49u mnie w liceum też zdarzały się takie przypadki,szczególnie u nauczycieli w-fu. To jest dla mnie chore miec ocene za pokazywanie d*** i cycków !! wtedy najwieksza idiotka moze miec same piatki a nic soba nie prezentowac !
21 lutego 2008 at 19:50[usunięto_link] wrote:
u mnie w liceum też zdarzały się takie przypadki,szczególnie u nauczycieli w-fu. To jest dla mnie chore miec ocene za pokazywanie d*** i cycków !! wtedy najwieksza idiotka moze miec same piatki a nic soba nie prezentowac !
Akurat na wf-ie to nie trzeba być specjalnie inteligentnym, żeby otrzymać dobrą ocenę. 😉
[usunięto_link] wrote:
przysiegam, ze gdyby poszla plota, ze koles daje dobre stopnie za dekolt czy mini, to ja na kazda lekcje przychodzilabym w golfie
Włażnie to samo sobie pomyżlałam- zrobiłabym wręcz odwrotnie niż chciałby profesor, na przekór.
- AutorOdp.