- AutorOdp.
- 18 października 2007 at 14:30
a co z jej nosem nie tak?
18 października 2007 at 15:52Ona jest boska! Uwielbiam jej typ urody a co do nosa to kiedyż na pewno zrobię sobie operację plastyczną tej czężci i pokaże chirurgowi jej nos za wzór! 😉
18 października 2007 at 16:41Dla mnie ani brzydki, ani piękny:)
19 października 2007 at 08:49@nicole_pl wrote:
[usunięto_link]
co o niej sadzicie
szczegolnie o nosie hihihi 🙂pozdrawiam
W koncu moj styl muzy!! Yeah! Tylko nie powinno to byc czasem w dziela MUZYKI? 🙄
Wracajac do teamtu to uwielbiam ta piosenkarke! Super sie rusza,odwazne teledyski,ladna i zgrabna jest trzeba jej to oddac i ciekawy glos ma. A jak szybko rapuje 😯 Przyklad? Nuta z T.I. mam jej wszystkie new nuty nawet te ,ktore jeszcze w radiu nie graja sasa 😈 8) 8) 8) :lol:I mam jej plyte o ktora ciezkoo 😉19 października 2007 at 13:52Hmm zeby nie bylo,ze ja wole”kobiety” 😕 bo tak nie jest!! We mnie nrowniez faceci wywoluja wieksze emocje i nigdy nie kochalam inaczej,a pisze to dla pewnej osoby bo chyba nie jasno napisalam powyzej? 🙄
Co do tej Nicole to no ma klase laska i fajnie tamczy i ma ciekawy glos.Jak slysze jej hity na bicie Timbalanda to az dreszcze mnie rpzechodza takie fajne brzmienia a w glosniach basioryyy 😆 hihi 😉25 października 2007 at 16:59fajna ma muzyke – lubie ogladac jej klipy.. 8)
– jest sexi 8) – chociaz zadna krolowa pieknosci ! 😉nos ma… …za szeroki troszke… …ja bym go jeszcze poprawila …:wink:
26 października 2007 at 12:07„jeszcze”? 😉 czy to znaczy że już był poprawiany? 😀 😀 😀
nie znam się. kobity też nie znam. może i niezła jest, jak wszystkie teraz. kasa, skalpel, make up, ciuszki… „szoł” biznez rządzi się takimi prawami, że albo się włażnie tak zrobisz, albo cię nie ma. mowię o wyglądzie. może i żpiewa lepiej niż reszta. nie wiem, gustuję w innych klimatach.
29 października 2007 at 10:05[usunięto_link] wrote:
„jeszcze”? 😉 czy to znaczy że już był poprawiany? 😀 😀 😀
nie znam się. kobity też nie znam. może i niezła jest, jak wszystkie teraz. kasa, skalpel, make up, ciuszki… „szoł” biznez rządzi się takimi prawami, że albo się włażnie tak zrobisz, albo cię nie ma. mowię o wyglądzie. może i żpiewa lepiej niż reszta.
tak- byl nosek poprawiany- i cycuchy tez… 😳 😉
zgadzam sie z twoja wypowiedzia odnosnie Show business’u
8) 😉4 stycznia 2008 at 20:09jej pisoenki sa super , inne i kazda nowa ktora wyjdzie jest swietna
jej uroda – az slow nie mam , cudowna
22 lipca 2008 at 12:50Nos jak nos, nic specjalnego ani w jednym ani w drugim kierunku..
30 stycznia 2009 at 18:41Mi się podoba jedna pioseneczka Nicole…
[usunięto_link]
Tak mi się kojarzy z chwilami spędzonymi z moim facetem 🙂30 kwietnia 2009 at 15:53A mi się dobrze ćwiczy przy jej piosenkach:)
23 lipca 2009 at 17:05Maariolkaa ta piosenka jest ładna,ale nie tylko ta:)
24 lipca 2009 at 08:19no ta piosenka jest cudna 🙂 a co do urody to sie nie wypowiem 😛
- AutorOdp.