Nie mam już siły

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    zalamana999
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam, jestem samotną matka 5letnich bliźniąt. Od 4lat jestem w związku jeżeli można to tak nazwać, gdyż polega to na tym że mieszkamy osobno, widujemy się 3lub 4razy w tygodniu na ok5h. Przez te 4lata raz było lepiej raz gorzej, jednak teraz wygląda to tak:
    mój partner przyjeżdżając do mnie kładzie się na łóżku i żpi, nic razem nie robimy każde wyjżcie kończy się kłótnią. On ciągle jest zmęczony i na nic nie ma siły chyba że chodzi o wyjżcie z kolegami na piwo. Dodam że mamy po 24lata dzieci nie są jego. Ostatnio ciągle słyszę od niego że wszystko robię źle, że on nie chce żlubu(którego podobno bardzo pragnął gdy się mi ożwiadczał). Nie dotrzymuję obietnic, raz czegoż chce innym razem nie. Ja nie wiem już co robić kocham go, ale moje i dzieci życie toczy się dalej one rosną.Ja nie wiem tak na prawdę jak nazwać mojego partnera, kim on jest dla mnie dla dzieci. Nie wiem czy ciągnąć to dalej. On gra w piłkę nożna ma siłę na cotygodniowe mecze na wszytko co jest związane z piłką a u mnie jak jest to ciągle zmęczony, zły i mówi że to wszystko moja wina, a jak mi się nie podoba to słyszę od niego:” Jak ci się nie podoba to znajdź sobie innego, ja cie nie trzymam” Co o tym myżlicie ? I przepraszam za błędy w pisowni ale trochę się spieszę. Czekam na odpowiedzi

zalamana999
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Kobitki, piszcie co myżlicie.

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@załamana999 wrote:

Witam

czeżć, załamana999 😉

@załamana999 wrote:

jestem samotną matka 5letnich bliźniąt. Od 4lat jestem w związku

a co z ojcem tych bliźniaków? 😯

@załamana999 wrote:

mieszkamy osobno, widujemy się 3lub 4razy w tygodniu na ok5h. Przez te 4lata raz było lepiej raz gorzej, jednak teraz wygląda to tak:
    mój partner przyjeżdżając do mnie kładzie się na łóżku i żpi nic razem nie robimy każde wyjżcie kończy się kłótnią. On ciągle jest zmęczony i na nic nie ma siły chyba że chodzi o wyjżcie z kolegami na piwo.

to po co z nim włażciwie jesteż?! sorry, załamana999… 👿

@załamana999 wrote:

Nie wiem czy ciągnąć to dalej.

absolutnie nie ciągnij!!! onas lepiej pożwięć się tym dzieciakom > tak myżlę 🙄
    może spotkasz faceta, który ma naprawdę jaja 😆 są tacy!

jednak sama też się trochę postaraj 😈

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę