- AutorOdp.
- 9 lipca 2010 at 09:01
Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro
[usunięto_link]9 lipca 2010 at 10:52W takim razie może sęk kwi w tym by zmienić znajomych skoro zazdroszczą Tobie TWOJEGO życia?
9 lipca 2010 at 10:55Powiedziała ,że z zazdrożci nie chce się z tobą spotkać czy sama to sobie dodałaż?
9 lipca 2010 at 12:09Nie przejmuj się… w nowej pracy na pewno poznasz nowych przyjaciół 🙂
12 lipca 2010 at 07:26[usunięto_link] wrote:
Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro
hmmm, o ile dobrze widzę to w ten sam dzień chcesz być na super randce i z przyjaciółką 😉
zapewne to już się stało (ten dzień minął) ale kilka rad:
– prawdziwy przyjaciel to nie taki, który Cię „głaska” ale taki, który potrafi „kopnąć Cię po d****” kiedy jest to potrzebne
– jeżeli „przyjaciółka” Ci zazdrożci – zmień otoczenie, nie jest tego warta
– lepiej dobieraj sobie znajomych 🙂 - AutorOdp.