- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
OpenDoc.
- AutorWpisy
- 9 lipca 2010 o 09:01 #6913
Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro
banki finanse pieniądze9 lipca 2010 o 10:52 #175125W takim razie może sęk kwi w tym by zmienić znajomych skoro zazdroszczą Tobie TWOJEGO życia?
9 lipca 2010 o 10:55 #175126Powiedziała ,że z zazdrożci nie chce się z tobą spotkać czy sama to sobie dodałaż?
9 lipca 2010 o 12:09 #175127Nie przejmuj się… w nowej pracy na pewno poznasz nowych przyjaciół 🙂
12 lipca 2010 o 07:26 #175128@rak33ieta1980 wrote:
Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro
hmmm, o ile dobrze widzę to w ten sam dzień chcesz być na super randce i z przyjaciółką 😉
zapewne to już się stało (ten dzień minął) ale kilka rad:
– prawdziwy przyjaciel to nie taki, który Cię „głaska” ale taki, który potrafi „kopnąć Cię po d****” kiedy jest to potrzebne
– jeżeli „przyjaciółka” Ci zazdrożci – zmień otoczenie, nie jest tego warta
– lepiej dobieraj sobie znajomych 🙂 - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.