- AutorOdp.
- 8 czerwca 2007 at 09:53
Ciągle słysze od mojego ukochanego,że uwielbia moje towarzystwo, że jestem kochana,że tworzymy cudowną bliskożć,że jestem cudowna,ale on widzi,że ja oczekuje jednego słowa od niego, które jest dla niego szablonowe i w pełni nie oddaje tego co on do mnie czuje…
Ja myżlę, że się kocha, albo nie kocha – on twierdzi,że to,że ktoż nie mówi: Kocham Cię, to nie znaczy,że nie kocha – tylko pokazuje to tak jak potrafi…
jeju – proszę o trochę Waszych opinii…8 czerwca 2007 at 16:27może nie kocha jeszcze w pelni tylko cczuje coż do Ciebie bardzo mocnego a to sie pozniej przerodzi w miłożc, mój uklochany pierwszy powiedział to slowo ale na moje slowo kocham Cie musiał troszke poczekac moja miłosc musiała dojzec abym mogła to powiedziec ale doczekał się:D myslę że w Twoim przypadku także to bedzie a może ON nie lubi mówi slowa kocham tylko to okazuje czynami
9 czerwca 2007 at 07:21u nas tez slowo kocham cie to tak jak u ciebie.. ale wiem ze mnie kocha bo okazuje mi to inaczej.. 🙂
9 czerwca 2007 at 11:25ja nie rzucałam słow na wiatr… nie mowiłam kazdemu ze go kocham 🙂 kiedy na prawde to poczułam i wiedziałam ze to on wtedy powiedziałam :)Musisz poczekać jesli kocha to powie tylko na to trzeba czasu 🙂 uwierz mi 8) jesli inaczej wyraza ta miłosc ciesz sie z tego bo to znaczy ze nie jestes dla niego obojetna:)
11 czerwca 2007 at 19:54moj facet bardzo zadko mi mowi ze mnie kocha ale czesciej okazuje. Pierwsze takie slowa uslyszalam po 5 miesiacach a on ode mnie czekal prawie 7 miesiecy.
11 czerwca 2007 at 21:47Musisz pamiętać że nie wszyscy faceci z łatwożcią mówią o emocjach, może potrzebuje trochę czasu.
- AutorOdp.