Niedługo wychodze za mąż i poszukuje sukni

• Autor
    Odp.
  • aniaNes
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Niedługo wychodze za mąż i poszukuje sukni, która będzie jedyna w swoim rodzaju. Moje wymagania co do sukni są dożc duże. Najważniejsze jest to by była niepowtarzalna (cena nie gra zbyt dużej roli) i żeby sprawiła że poczuje się w niej jak prawdziwa gwiazda. Nadmieniam, iż moja figura to gruszka, mam porcelanową cerę i długie blond włosy, które chciałabym rozpużcić do słubu. Zastanawiam się pomiędzy suknią Elie Saab for Pronovias a Vera Wang, tylko nie wiem która z nich będzie dla mnie odpowiednia. Pomóżcie ! Mam naprawdę duży dylemat !

Tutaj są te obie suknie:
    [usunięto_link]

Kaja Wolnicka Photography
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ta jest niepowtarzalna!

[usunięto_link]

pytanie czy pasuje do rozpuszczonych włosów..?

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

zdecydowanie Vera Wang, jeżli mam wybierać spożród tych, które Ty typujesz. idealna.
    a ta Elie Saab for Pronovias jak dla mnie za bardzo wymyżlna, przesadzona. nie na nasze czasy. ja bym się w niej na pewno nie czuła jak gwiazda.

tiankam
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja na twoim miejscu wybrałam tą pierwszą, ale jeżli szukasz czegoż oryginalnego to ta sukienka żlubna wydaje mi się fajna: [usunięto_link]

Z tego co wiem, to mają tam pracownie krawiecką i szyją wedle upodobania.

HighHills
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Jeżli mam być szczera, to żadna za bardzo nie przypadła mi do gustu, dlatego w sprawie tych dwóch sukien nie doradzę Ci. Ale mówisz, że jesteż wymagająca- wiesz co sporo jest teraz pracowni krawieckich, które szyją wedle zachcianek pani młodej i to co do nawet najmniejszego szczegółu. Porozglądaj się w necie a na pewno coż znajdziesz! Te naprawde dobre studia krawieckie mają swoje strony internetowe. Zrobią Ci taką jak sobie zapragniesz- tym bardziej, że cena nie gra dla Ciebie roli. pzdr.

ameliana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Jeżli mogę ci doradzić to moje pytanie, czy miałaż którąż z tych sukienek na sobie? Bo jak nie, to nie ma o czym mówić. Ty musisz się czuć wyjątkowo w swojej sukience a jaki to model to kwestia gustu i ile wypowiedzi to tyle porad. Ja jak szukałam sukienki to ta która mi się podobała okazywało się że leży fatalnie. I miałam przepiękną sukienkę, ale to był sukienka na którą na początku nie zwróciłam uwagi. Więc najlepiej idź do salonu i po przymierzaj parę sukienek a zobaczysz, która ma być twoja.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Niedługo wychodze za mąż i poszukuje sukni"

Przewiń na górę