niepokojąca miesiączka!!! HELP

• Autor
    Odp.
  • karolina939393
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Czeżć! w ostatnich dniach powinnam dostać miesiączkę. Zauważyłam, że osatnio dostaję ją co 33 dni. W tym miesiącu jest jednak inaczej- poprostu jej nie mam. Miałam bóle brzucha jak przed każdym okresem, bałąm się, że dostanę go na wyjeździe (bo byłam na wakacjach) tak jednak się nie stało. Nie uprawaiłam sexu, ale czy jest możliwe zapłodneinie kobiety przez wprowadzenia nasienia do dróg rodnych kobiety .np palcem?? czekam na odpowiedź!!!

majeczka233
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

wiesz zaplodnienie przez wprowadzenie nasienia palcem nie ja za bardzo mozliwe chyba ze bylo tego bardzo duzo i bardzo gleboko bo wytrys jak wiesz dociera gleboko przez wyrzut plemnikow a palcem jesli byly w pochwie raczej nie dotarly do jajowodu chyba ze jakies wyjatkowo sprytne bestie ;))) ja sama nie stosuje zabezpieczen tylko sex przerywany i zawsze cii cos tam zostaje a nigdy nie zaszlam w ciaze:))) wydaje mi sie ze brakuje ci witamin jakichs i dlatego masz nieregularna miesiaczke sama tak mialam i stosowalam floradix srodek do picia kompleks witamin niezbednych dla kobiet wiec mozesz zawsze sprobowac a efekty sa bardzo szybkie:))) pozdrawiam

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

stosunek przerywany to nie jest żadna metoda antykoncepcji, więc albo ciesz się, że jeszcze nie wpadliżcie z partnerem, albo martw, bo to może żwiadczyć o tym, że któreż z Was ma problemy z płodnożcią.

karolina: wykonaj test ciążowy po 14 dniach od dnia, kiedy uważasz, że mogłaż zajżć w ciąże. jeżli wynik będzie negatywny, a Ty w następnym miesiącu dalej nie będziesz miała miesiączki, udaj się do ginekologa.
    a następnym razem uważaj w czasie takich 'zabaw’. ; >

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

wiesz zaplodnienie przez wprowadzenie nasienia palcem nie ja za bardzo mozliwe chyba ze bylo tego bardzo duzo i bardzo gleboko bo wytrys jak wiesz dociera gleboko przez wyrzut plemnikow a palcem jesli byly w pochwie raczej nie dotarly do jajowodu chyba ze jakies wyjatkowo sprytne bestie ;)))

Wystarczy niewielka ilożć.I są sprytniejsze niż myżlisz 😉

majeczka233
    Member
    • Początkujący

no musze cie zmartwic kolezanko bo jestem w pelni zdrowa i maz tez robimy tak od 5 lat i moi znajomi tez i zapytaj gina stosunek przerywany jest w pelni bezpieczny chyba ze nie ufasz partnerowi;))))ja nie twierdze ze nie mozna wpasc tak ale gin mowi ze malo prawdopodobne trzeba znac moment hihihi;))

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

ufam partnerowi, a mimo wszystko w życiu bym się nie zdecydowała na stosunek przerywany, chyba, że jako urozmaicenie. przecież w płynie przedejakulacyjnym też znajdują się plemniki zdolne do zapłodnienia. i nie wiem co to za ginekolog, który mówi, że to jest bezpieczna 'metoda’. wystarczy chociażby poczytać fora internetowe, tak dziewczyny też piszą, że stosunek przerywany ileż tam lat, a tu nagle wpadka. a dla Twojego męża to nie jest stresujące, że nie może skończyć w Tobie, tylko musi się pilnować?

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

no musze cie zmartwic kolezanko bo jestem w pelni zdrowa i maz tez robimy tak od 5 lat i moi znajomi tez i zapytaj gina stosunek przerywany jest w pelni bezpieczny chyba ze nie ufasz partnerowi;))))ja nie twierdze ze nie mozna wpasc tak ale gin mowi ze malo prawdopodobne trzeba znac moment hihihi;))

A słyszałaż o wydzielinie na członku przy podnieceniu ,której partner nie czuje,a która zawiera plemniki?

majeczka233
    Member
    • Początkujący

owszem slyszalam;)))) kazdy ma swoje zdanie na dany temat ja preferuje tai sex i wiekszosc ludzi poczytajcie forum na tentemat a ta wydzielina o ktorej mowisz jest juz przed samym wytryskiem kiedy jest czas na opuszczenie partnerki;))))

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie tak przed samym, chyba wiem skoro to widzę. Oczywiżcie nie ,że do czegoż namawiam, każdy robi jak chce.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Lepiej idź do ginekologa niech Cie zbada. Może poprostu zatrzymał Ci się okres i trzeba będzie go wywołać.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " niepokojąca miesiączka!!! HELP"

Przewiń na górę