Nieszczęsne włosy :(

• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Mam taki problem: kiedy myje włosy i kłade się spać (nawet jeżli wczesniej je uczesze) to się strasznie kołtunią i skręcają do tego pieją we wszystkie strony i nie moge ich za nic rozczesać ani wygładzic !

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

no to pewnie bardzo się wiercisz podczas snu 😉

hej, ja tez mam tak od zawsze. po prostu nie myję włosów wieczorem, tylko rano. no chyba że chcesz sprobowac sypiac na siedząco, to może pomóc. 🙂

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ale to normalne. Jak się kładziesz spać z mokrymi bądź wilgotnymi. Musisz je porządnie wysuszyć albo myć rano co jest niezdrowe bo się na dwór wychodzi i możesz się przeziębić.
    Możesz też stosować jakiż blasam ułatwiający rozczesywanie…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A może wypróbuj jakies odżywki przeciw puszeniu się włosów, wygładzające. No i ułatwiające rozczesywanie. Jeżli nie pomogą to na pewno nie zaszkodzą.

baby22
    Member
    • Pasjonat

No niestety rano nie moge myć włosów bo bardzo wczeżnie wyjezdzam z domu, włosy mogą być nawet wysuszone a i tak mi takie kaprysy robią ! Takie odżywki też mi nie pomagają

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

ja to już wogóle mam siano na głowie. wrrrr. mam ni kręcone ni proste włosy. takie falowane. ja chcę proste i żeby się nie kołtuniły. do tego mam ich bardzo dużo, są bardzo gęste, no ale to dobrze byle się nie puszyły.

baby22
    Member
    • Pasjonat

No a aj mam pięć włosków na krzyż i jeszcze to 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nieszczęsne włosy :("

Przewiń na górę