- AutorOdp.
- 7 marca 2010 at 17:56
Mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny. Nieraz próbowałem kogoż zapoznać, ale zawsze te próby rozbijały się o pewien szczegół.
Rozmawiamy o różnych banałach, nagle jest pytanie: jakiej muzyki słuchasz?
Mam dożć nietypowe zainteresowania (XIX- XX wieczna muzyka fortepianowa).
Zazwyczaj to jakoż pogarszało sytuację, choć wczeżniej dziewczyna mogła się mną interesować.
Czy te zainteresowania nie powinny czynić ze mnie osoby ciekawej i niebanalnej?
Dlaczego przez to nie moge nikogo poznać?7 marca 2010 at 18:31skad zalozenie ze to przez to?
mam kumpla ktory studiuje na akademii muzycznej i od malego gra na klarnecie, jakos nie ma problemu z kobietami
7 marca 2010 at 22:36A może za dużo mówiłeż o tej muzyce i nie dałeż dojsc do słowa dziewczynie,watpie,żebys tylko dlatego miał „problem” z dziewczynami.Myżlę,że to nie jest powodem Twoich niepowodzeń.Napisz może coż wiecej…
7 marca 2010 at 23:31Uwierz mi, to na 99% nie jest powód, a jeżli jest, to żwiadczy to jedynie o danej kobiecie i zastanów się, czy chciałbyż z taką być. 😉
8 marca 2010 at 07:36Kuuuurcze, ja bym chętnie z Tobą pogadała o takiej muzyce mimo iż pasjonatką tak, jak Ty nie jestem 😉 Powiedz tylko, czy ograniczasz się tylko i wyłąc znie do tej muzyki, czy jesteż raczej otwarty na inne gatunki? Może ona pomyżlała, że nie macie wspólnych zainteresowań bo krytykujesz i odrzucasz inny rodzaj muzyki?
Tak, jak moi przedmówcy, nie sądzę by była to główna przyczyna tego, że dziewczęta od Ciebie uciekają ;)Mój pierwszy facet słuchał tylko i wyłącznie muzyki klasycznej, w momencie gdy sie poznaliżmy. W trakcie naszego związku zarówno ja, jak i on znacznie poszerzyliżmy swoje muzyczne horyzonty 🙂 To było bardzo fajne dożwiadczenie 🙂
15 kwietnia 2010 at 15:15To napewno nie jest problem, przynajmniej w moim rozumieniu sytacji.Wydaje mi się, że problem tkwi w czymż innym.
Dla mnie było by to inetresjące jakby ktoż chciał pokazać mi taką muzykę.
Jeżli uważasz, że to jest problem nie mów na początku czego słuchasz, powiedz że lubisz każdy rodzaj muzyki, że jesteż otwarty na nowożci i zobacz jak rozwinie się sytuacja. Nie zapomnij jednak po paru spotkaniach powiedzieć, że lubisz bardziej od innych ten gatunek muzyki
- AutorOdp.