- AutorOdp.
- 18 czerwca 2007 at 10:24
Co uważacie o niewolnikach plci meskiej w XXI wieku ?? Czy fakt że mężczyzna chce być zniewolony przez kobiete i być dosłownie jej wlasnożcią to jest coć zlego?? Czy same chcialybyżcie mieć takiego samca ktory wykonywal by wasze kazde zachcianki i rozkazy, ktorego moglybyżcie uderzyć w policzek a on nadstawił by 2 albo splunąć mu w twarz a on udał by że deszcz pada??
18 czerwca 2007 at 12:44O nieeee!W życiu nie chciałabym miec przy swoim boku takiego faceta.To jest koszmar jakiż! 😯 Dla mnie facet musi byc męski,musi umiec podejmowac decyzje(no skoro ja mam z tym problem… 😆 ) i przede wszystkim nie może mi we wszystkim ustępowac,bo zwariowałabym chyba!Aha w żadym przypadku nie powinien traktowac mnie jak jajko (czyt. malutką dziewczynke specjalnej troski),bo jestem już dostatecznie rozpieszczona,a facet który mówi do mnie tonem, jak do niemowlaka,zwyczajnie działa mi na nerwy 😕
Jkabym chciała,żeby ktoż wszystko za mnie robił i spełniał każda moja prożbe to zatrudniłabym lokaja.Mój facet musi miec „jaja” 😉18 czerwca 2007 at 14:20Ee bez przesadyzmu, lubię jak facet spełnia moje zachcianki ale to to by było idiotyczne.
- AutorOdp.