Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ToCzegoNieMaszTy89
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mam 18 lat, a już od lat gimnazjum zauważyłam, że moja pupa nie jest jędrna… Denerwuje mnie to niezmiernie, ponieważ zawsze przy zakupie spodni nie lubię się jej przyglądać eh… Moja sylwetka jest bardzo szczupła i niestety nie jestem w stanie przytyć – przemiana materii, więc się pogodziłam z tym, że wyglądam jak patyk, ale mimo wszystko widzę, że rówieżniczki z podobną figurą mają włażciwie uniesioną pupę i widzę różnicę między pożladkami a zaczynającą się pupą… a moja jest jakby… płaska? Myżlę, że wyglądała by dużo lepiej gdyby była chociaż jędrna… Inni nie ćwiczą, a mają tak zgrabną sylwetkę… Czytałam, że to od siezdenia przed komputerem i bla bla inne sprawy odnoszące się do tego iż prowadzi się „siedzący tryb życia” Ja się dużo ruszam, ale nauka nie pozwala na to, żebym nie przesiedziała kilka godzin na krzeżle o,O Proszę bardzo, niech mi ktoż doradzi jakich kosmetyków stosować (najlepiej tych ujędrniających), jakie ćwiczenia wykonywać i czy jest w ogóle możliwe, aby moja pupa się uniosła i przybrała atrakcyjny wygląd… A może to rodzinne, bo moja mama ma podobną sylwetkę… Ja nie chce wyglądać tak jak ona… Pilnie proszę o pomoc, pozdrawiam ^_-

baby22
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

ćwicz np. w pozycji na czworaka podnoż noge zgieta w kolanie do góry, rób peeling, prysznic zimna woda na posladki i kup jakiż krem ujędrniajacy

Nela
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Dobra rada, to kupowanie spodni z duzymi kieszeniami na pupie. Odstep miedzy tymi kieszeniami powinien byc dosc duzy. To kroj dzinsow, na ktore nie moze sobie pozwolic kobieta z duza pupa, poniewaz te kieszenie optycznie powiekszaja te czesc ciala. Dla ciebie wiec beda idealne, uwypukla troche te cztery litery…. 😀

ToCzegoNieMaszTy89
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dziękuje za obie rady ^^, a co do spodni – hmmm, zawsze wolałam bez kieszeń, jakoż dziwnie w nich wyglądam -_- No, ale cóż pomyżlimy przy następnych zakupach. W sumie bardziej by mi zależało na podniesieniu pupy do góry niż na kamuflowaniu jej mankamentów 😛 jeżli ktoż miał podobny problem to czekam na dalsze rady 😉 a za obecne serdecznie dziękuje 🙂

baby22
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

jeżli masz możliwożć to pływaj, to modeluje całe ciało

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę