- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2012 at 10:48
Film z mięsniakami Ameryki ma szerokie rezesze fanów, ja sie przyznam, że dopiero premiera dwójki mnie skłoniło do obejrzenia.– I juz wiem, że na dwójkę do kina pójdę! Nie mogę sie doczekać Chucka Norrisa z Arnoldem i resztą 8)
22 sierpnia 2012 at 12:44Bardzo głożno się zrobiło o tym filmie ostatnio. Ja się przyznam, że nie oglądałam nawet pierwszej czężci. Ale odkąd zaczęli reklamować drugą to znajomi mnie namawiają bo mówią że rewelacja. I chcą mnie wyciągnąć do kina na 2 czężć. W sumie sama nie jestem przekonana do tego typu filmów akcji, ale wiem z dożwiadczenia, że jeżli coż się tak poleca jak to – to trzeba dać szansę bo można się jedynie mile zaskoczyć 🙂
25 sierpnia 2012 at 18:29To musisz koniecznie nadrobić – żwietne kino. Ja wróciałm włażnie z dwójki -jeszce lepsza od jedynki!
30 sierpnia 2012 at 10:47Nadrobiłam! Byłam wczoraj 🙂 świetny film! A jak Chuck Norris pojawiał się na ekranie cała sala się żmiała, jeszcze ta melodyjka 😀 żarty sytuacyjne pierwsza klasa! Myżlicie, że daliby radę nagrać 3 czężć? Przecież oni się nadają już „do muzeum”. 😀
25 kwietnia 2013 at 09:37Mam dziwne przeczucie że to kolejna przereklamowana pozycja..
- AutorOdp.