- AutorOdp.
- 29 listopada 2009 at 12:05
Nie umieszczam w dziala perfumy,bo tam nikt nie zagląda.
Ostatnio w prasie i necie zaczęła się dożć szumna kampaniareklamowa nowej edycjii słynnych perfum Euphoria od CK. Twarzą kampanii jest Natalia Vodianowa,z reklam możemy dowiedzieć,się że znany od czterech lat zapach zmienia swoje oblicze: ma być bardziej delikatny,maja dodać nutę likieru Baileys… Co ciekawe nowy zapach nie dostał jakiejż nowej nazy systematyzującej jak np kwiatowa Euphoria Bloosom czy letnie Euphoria Summer Edition-nazywa się poprostu Euphoria.Czy wie ktoż czy ten zapach ma zastąpić starą Euphorię?! Mam nadzieję,że nie bo to moje ukochane perfumy…Nie znajdę drugich takich-stworzonych jakby specjalnie dla mnie:( Niestety w reklamach nie ma na ten temat żadnych informacjii,Pani w Sephorze nie potrafiła mi tego powiedzieć. Stare Euphorie sa jeszcze w sprzedaży.
29 listopada 2009 at 12:07[usunięto_link] wrote:
Nie umieszczam w dziala perfumy,bo tam nikt nie zagląda.
Ostatnio w prasie i necie zaczęła się dożć szumna kampaniareklamowa nowej edycjii słynnych perfum Euphoria od CK. Twarzą kampanii jest Natalia Vodianowa,z reklam możemy dowiedzieć,się że znany od czterech lat zapach zmienia swoje oblicze: ma być bardziej delikatny,maja dodać nutę likieru Baileys… Co ciekawe nowy zapach nie dostał jakiejż nowej nazy systematyzującej jak np kwiatowa Euphoria Blossom czy letni Euphoria Crystalline Summer Edition-nazywa się poprostu Euphoria.Czy wie ktoż czy ten zapach ma zastąpić starą Euphorię?! Mam nadzieję,że nie bo to moje ukochane perfumy…Nie znajdę drugich takich-stworzonych jakby specjalnie dla mnie:( Niestety w reklamach nie ma na ten temat żadnych informacjii,Pani w Sephorze nie potrafiła mi tego powiedzieć. Stare Euphorie sa jeszcze w sprzedaży.
29 listopada 2009 at 13:13Euphoria znana dotąd to woda perfumowana, a nowy zapach – woda toaletowa. Stąd też pewnie delikatniejsza.
Z pewnożcią istniejąca linia nie będzie wycofana, ponieważ EDT jest dostępna wyłącznie w Sephorze i nie ma jej nawet na oficjalnej stronie CK.
PS. Ja zaglądam do działu „perfumy”.
29 listopada 2009 at 14:13ja tez.
limitowanki euphorii to edt. wiec ta pewnie tez-jeszcze sie nie orientowalam dokladnie, bo od ck najbardziej lubie i tak ck one.
szczerze watpie jednak, zeby zdjal swoj sztandarowy zapach.29 listopada 2009 at 20:24Ale myżlicie,że wypuszczali by lżejszą limitowaną edycję zapachu w zimie?!
Te lżejsze zazwyczaj puszczają jako letnie edycje zapachów,a ten ma być podobno włażnie delikatniejszy…29 listopada 2009 at 20:49To, czy perfumy są „letnie” czy „zimowe” nie zależy od intensywnożci zapachu, lecz jego charakteru. Baileys i drzewo sandałowe nadają się na zimę.
Poza tym, nawet jeżli zapach faktycznie jest wiosenny (nie miałam okazji powąchać), to jego promocja zgadza się z normami żwiata mody. Karl Lagerfeld pokazał nową kolekcję CHANEL wiosna-lato 2010 już 6 października.
29 listopada 2009 at 20:52no dzięki w każdym bądź razie-mam gorącą nadzieję,że to tylko limitowanka!
2 grudnia 2009 at 11:23Ale z tego co wiem to nie różnią się bardzo te zapachy od siebie. Ja używam tych nowych włażnie i osobiżcie bardziej mi się te podobają, pewnie włażnie dlatego, że są delikatniejsze. Miałam też taką sytuację ze swoimi ukochanymi perfumami Ralpha Laurena Romance. W pewnym momencie dodali coż tam do nich i zaczęły pachnieć zupełnie inaczej niż do tej pory, nie muszę chyba pisać, że znacznie gorzej! Ale ostatnio widziałam, że w perfumerii kokai.pl są jeszcze w sprzedaży te pierwsze więc się nie załamuję 🙂
- AutorOdp.