Nowoczesny piekarnik do zabudowy

• Autor
    Odp.
  • Agissa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam. Czy moglibyżcie mi pomóc z wyborem odpowiedniego piekarnika do kuchni? Na co dobrze jest zwrócić uwagę przy zakupie tego sprzętu, jakie funkcje są obecnie najbardziej przydatne? Dodam, że cena jest o tyle istotna, że jest mogę wydać więcej, ale tylko jeżli to sprzęt naprawdę wart większych pieniędzy.

Agito.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Nasi klienci n****ętniej wybierają piekarniki Mastercook – są niezawodne i w rozsądnych cenach.

malwinaOchotna
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hejka

Lesiste
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Podbiję, jako że za jakiż czas pewnie też zaczniemy czegoż poszukiwać. Robimy ostatnio małe przemeblowanie w domu i wymianę sprzętów, nowy piekarnik także by się przydał.

monicca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Podbiję, jako że za jakiż czas pewnie też zaczniemy czegoż poszukiwać. Robimy ostatnio małe przemeblowanie w domu i wymianę sprzętów, nowy piekarnik także by się przydał.

ja polecam mastercook-a z własnego dożwiadczenia – używam go od lat i wszystko działa bez zarzutu. A konkretny model – dobrze jest poszukać w sieci bo mozna wiele zaoszczedzić – warto zajrzec na jakąż porównywarkę np. okazje.info – dużo produktów z wielu różnych sklepów internetowych – tak więc wybór będzie olbrzymi.

I jeszcze co do bajerów – jak dla mnie piekarnik ma piec, więc wystarczy mi że się nagrzewa góra, dół, jest termoobieg … nie potrzebuję elektronicznej książki kucharskiej czy innych elementów podbijanych marketingowo, a nastawionych jedynie na wyciągnięcie kasy. No ale oczywiscie wszystko zależy od preferencji każdego użytkownika 🙂

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Jest styczeń więc w większożci sklepów internetowych będą promocje i warto z nich skorzystać. Jaki budżet mozesz przeznaczyć na zakup piekarnika?

zocha
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jeżeli ma być nowoczesny to czemu w zabudowie, jego piękno wtedy chowamy.

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Może w kwestii nowoczesnożci chodzi o działanie a nie o wygląd ? Np piekarnik parowy 3 w 1.

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Ja jeżli temat piekarników i przygotowywaniem w nich potraw to jestem zachwycona metodą sous vide, szybko sprawnie i smacznie [usunięto_link] tak to wygląda w praktyce, tylko jak robię ja z kuzynką to tak trochę mniej wprawnie nam idzie.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

azja85 wygląda smakowicie, i musi być zdrowsze 😉
    A jak się mają cenowo takie piekarniki parowe ?

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Minęło już trochę czasu,więc jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny to daj znać na który model ostatecznie się zdecydowałaż,cały czas czekamy na Twoją odpowiedź na forum.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowoczesny piekarnik do zabudowy"

Przewiń na górę