- AutorOdp.
- 12 lipca 2013 at 08:23
Witam. Czy moglibyżcie mi pomóc z wyborem odpowiedniego piekarnika do kuchni? Na co dobrze jest zwrócić uwagę przy zakupie tego sprzętu, jakie funkcje są obecnie najbardziej przydatne? Dodam, że cena jest o tyle istotna, że jest mogę wydać więcej, ale tylko jeżli to sprzęt naprawdę wart większych pieniędzy.
17 października 2013 at 14:54Nasi klienci n****ętniej wybierają piekarniki Mastercook – są niezawodne i w rozsądnych cenach.
2 stycznia 2014 at 16:23Hejka
9 stycznia 2014 at 11:05Podbiję, jako że za jakiż czas pewnie też zaczniemy czegoż poszukiwać. Robimy ostatnio małe przemeblowanie w domu i wymianę sprzętów, nowy piekarnik także by się przydał.
14 stycznia 2014 at 07:57[usunięto_link] wrote:
Podbiję, jako że za jakiż czas pewnie też zaczniemy czegoż poszukiwać. Robimy ostatnio małe przemeblowanie w domu i wymianę sprzętów, nowy piekarnik także by się przydał.
ja polecam mastercook-a z własnego dożwiadczenia – używam go od lat i wszystko działa bez zarzutu. A konkretny model – dobrze jest poszukać w sieci bo mozna wiele zaoszczedzić – warto zajrzec na jakąż porównywarkę np. okazje.info – dużo produktów z wielu różnych sklepów internetowych – tak więc wybór będzie olbrzymi.
I jeszcze co do bajerów – jak dla mnie piekarnik ma piec, więc wystarczy mi że się nagrzewa góra, dół, jest termoobieg … nie potrzebuję elektronicznej książki kucharskiej czy innych elementów podbijanych marketingowo, a nastawionych jedynie na wyciągnięcie kasy. No ale oczywiscie wszystko zależy od preferencji każdego użytkownika 🙂
28 stycznia 2014 at 13:09Jest styczeń więc w większożci sklepów internetowych będą promocje i warto z nich skorzystać. Jaki budżet mozesz przeznaczyć na zakup piekarnika?
13 października 2014 at 14:50Jeżeli ma być nowoczesny to czemu w zabudowie, jego piękno wtedy chowamy.
29 października 2014 at 19:39Może w kwestii nowoczesnożci chodzi o działanie a nie o wygląd ? Np piekarnik parowy 3 w 1.
30 października 2014 at 21:57Ja jeżli temat piekarników i przygotowywaniem w nich potraw to jestem zachwycona metodą sous vide, szybko sprawnie i smacznie [usunięto_link] tak to wygląda w praktyce, tylko jak robię ja z kuzynką to tak trochę mniej wprawnie nam idzie.
4 listopada 2014 at 15:06azja85 wygląda smakowicie, i musi być zdrowsze 😉
A jak się mają cenowo takie piekarniki parowe ?18 listopada 2014 at 13:47Minęło już trochę czasu,więc jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny to daj znać na który model ostatecznie się zdecydowałaż,cały czas czekamy na Twoją odpowiedź na forum.
- AutorOdp.