- AutorOdp.
- 5 maja 2008 at 21:46
no muszę to napisać i już!
dziż… niecałe dwie godzinki temu… teraz już trzykrotny mistrz żwiata… ronnie o’sullivan… maestro kija bilardowego zdobył… mistrzostwo żwiata w snookerze 😉
choć sportu w tv nie oglądam z zasady… sama wolę piłką się pobawić niż tylko na to gapić… to dla mnie coż ciut innego…
jako że sama z kijem bilardowym jestem za pan brat-aczkolwiek amatorsko-na zawodowców patrzeć lubię. a ronnie, cóż… kto o rankingi w snookerze się otarł ten wie-postać barwna i z pewnożcią utalentowana. kibicuję mu od czasu jakiegoż i z zapartym tchem oglądałam zakończone włażnie mistrzostwa. podziw nie ustaje, chciałoby się grać jak on.
laski, przyznać się… wiem że nie tylko faceci lubią sport. która lubi sobie na sport choćby popatrzeć? nie ważne jaki… od szachów do nhl… 😉 dawać mi tu drużyny, sportowców, kogo i za co… 😆
6 maja 2008 at 09:42pewnie sensem życia stałoby się to, gdyby samemu zawodowstwo uprawiać… a tak? oby więcej takich miłych dodatków… nam też się coż należy od życia 😉
15 maja 2008 at 06:31myslalem ze kobitki cos popisza a tu lipa ;p
no to ja napisze 😀jaram sie koszykowka ale w tv raczej nie ogladam bo jedyna liga jaka warto ogladac to NBA a ja nie mam Canal+ ;p No raz na rok ide do ziomka i ogladamy All Star Weekend :D:D Kosz to sport z niepowtarzalnym klimatem i zeby go poczuc wystarczy obejrzec: [usunięto_link]
Osobiscie grywam ale w bardziej luzacka – uliczna odmiane tej dyscypliny – zeby zaczaic jaka jest roznica wystarczy obejrzec klip o jednym z pionierow takiego stylu – Philipie Championie: [usunięto_link]
Co do Sullivana – lubie goscia – ma swoj styl bycia 😀
15 maja 2008 at 07:35Ja tam lubie popatrzec na jazde figurowa na lyzwach 😛
Nie myslic z gwiazdy tancza na lodzie hehe 😛
15 maja 2008 at 10:33oj te kobitki… 😉
nie wierzę, że prawie żadna się niczym z dziedzin sportu nie interesuje. 😀
a co do kosza… fajna sprawa, ale ja się nią nigdy wybitnie nie ekscytowałam bo kurdupel jestem (1,65 😉 ). natomiast popatrzeć czasem miło.
btw. myżlę, że mogłoby być trochę więcej sportu w tv… ja mam kablówkę, i co z tego? jeden jedyny eurosport, który ma przeciez ograniczoną ramówkę. wiadomo, że nie pokażą wszystkiego na raz. już nie mówiąc o takim snookerze. pewnie nigdy nie doczekam czasów, kiedy będą pokazywać w tv wszystkie turnieje rankingowe, no ale litożci… nawet pełnych mistrzostw żwiata nie pokazali… tak jest z każdym sportem. czasem tylko skoki narciarskie… ale przeciez nie każdy to lubi. a ostatnimi laty w tv publicznej pokazywali chyba z wiadomych względów. łyżwiarstwo? wydaje mi się, czy z reguły leci w żrodku nocy-o ile w ogóle? wszędzie za to pełno durnych telenowel i przepychanek politycznych, od których już mi się niedobrze robi… 🙄
15 maja 2008 at 10:41no to prawda – malo jest sportu w TV a jesli jest to taki ktorego nikt nie oglada.
Dobrze chociaz ze co wazniejsze walki bokserskie Polakow leca, jak Nastula wystepowal w Pride tez go pokazywali ;p Ale w kablowce jest gowniany wybor – Eurosport gdzie leca raczej malo emocjonujace dyscypliny, Extreme Sport – nawet fajny kanal, mozna poogladac UFC ;p Ale np o najbardziej kozackiej swiatowej telewizji sportowej jaka jest ESPN mozna zapomniec. Jest Polsat Sport ale tam leca marne rozgrywki polskie i europejskie. Jedynym dobrym kanalem sportowym w Polsce jest Canal+ Sport ale za to trzeba dodatkowo placic w platformach cyfrowych. Ja tam w sumie wole uprawiac sport niz go ogladac ale mecze NBA i sporty walki bym sobie z checia czasami obejrzal ;p Ale telewizja publiczna woli nas zanudzac puszczajac jakis typkow ktorzy milionowy raz leca z nartami na nogach ;p15 maja 2008 at 10:53fakt-ważniejsze wydarzenia z udziałem polaków-bywają. tylko że sport w moim przypadku niewiele ma wspólnego z „patriotyzmem” 😉 lubię patrzeć na sport/sportowca, a nie na rodaka. inną sprawą jest samodzielne uprawianie sportu-to nieporównywalne. ale czasem fajnie jest popatrzeć, jak to samo co ty, tylko w dużo lepszym wykonaniu robi profesjonalista/zawodowiec/czasem nawet geniusz (ale włażnie niekoniecznie polak) 😉
mój facet z kolei interesuje się innymi dyscyplinami niż ja. jemu też ciężko zaiesić na czymż oko w tv. na szczężcie-jakby nie było-jest jeszcze internet, albo niedaleko mieszkający kumpel z satelitą 😉
21 maja 2008 at 21:40jesli mowa o sportach bardziej stacjonarnych jak np snooker o ktorym byla mowa to ostatnio bardzo ale to bardzo zajaralem sie pokerem :d nieograniczona ilosc strategii i hajs do wygrania to cos co mnie ciagnie :d
5 maja 2009 at 23:00Ja uwielbiam oglądac snookera,ale zawsze bede wracała do koszykówki.Sama grałam przez 10 lat,wiec ciagle mnie ciągnie do piłki,a jezeli chodzi o oglądanie to amerykanska liga NBA!!!!!!!!
5 czerwca 2009 at 11:55Co do sportu, to lubię jazdę figurowa na lodzie, ale to raczej sport zimowy, a w lecie to przepadam za Formułą1. Może nie długo będę miała okazje zobaczyć to na własne oczy, bo ma powstać uliczny tor w Polsce, osobiżcie chciałabym żeby był w Krakowie i dlatego z całych sil mu kibicuje i na niego głosuje 😀
14 czerwca 2009 at 22:18Też lubię oglądać snooker.Moi ulubienie main tour – owcy to O’Sullivan i Selby. Poza tym uwielbiam piłkę nożną ( Brawo Barca:), siatkówkę męską, tennis głównie męski.
Jestem żywo zainteresowana samochodami,ale jakoż nie mogę się przekonać do oglądania wyżcigów w tv, co innego na żywo, a już ogólnie to marzy mi się start w jakiejż fajnej furze.U mnie chyba zainteresowanie sportem jest rodzinne. Tata bardzo lubi oglądać transmisje live. Często razemsiadamy i oglądamy,najfajniej jest jak kibicujemy przeciwnym drużynom/zawodnikom.
Co do uprawiania sportów to bardzo lubię jeździć na rowerze.Lubię tez pływać. Niestety ostatnio rzadko mam czas na tego typu aktywnożci. Marzy mi się skok ze spadochronem, ale chwilowo jest to nierealne, no chyba, że uda mi się konkurs na www .bliscy.pl wygrać. Ale dzięki niemu można skoczyć tylko z instruktorem , a mi się i tak marzy kurs tak, żebym mogła sama kiedyż skoczyć:)
2 września 2009 at 18:13Tor jednak będzie we Wrocławiu, ale to i tak dla mnie fantastyczna wiadomożć! Do czasu prawdziwych mistrzostw bawię się w budowanie swojego bolidu, jakbyżcie mi zechciały pomóc byłoby genialnie : [usunięto_link]
- AutorOdp.