- AutorOdp.
- 15 kwietnia 2012 at 18:58
Na fali takich konkursów jak Top Model, X Factor czy Mam talent, zauważyłam żebiura podróży proponują obozy tematyczne dla młodzieży. Np. Fashion styl, Akademia wdzięku i urody, Obozy detektywistyczne, Warsztaty wokalne, teatralne, taneczne a nawet widziałam obóz… rycerski 😉
Co myżlicie o tego typu obozach? To fanaberia czy możliwożć rozwijania pasji? A może przemijająca moda?
16 kwietnia 2012 at 17:04Zdecydowanie rozwijanie pasji. Jasne, że trzeba trafić z obozem w zainteresowania dziecka. A na obóz detektywistyczny sama bym pojechała, jak to mówią – przezorny zawsze zabezpieczony ;P – nie wiesz, czy przyjmują też osoby, które juz jakiż czas temu skończyły 20 lat?;P
21 kwietnia 2012 at 16:31Skonkretyzowanie programu na takim obozie jest dobre, teraz trzeba się trochę wysilić żeby zadowolić, a przede wszystkim zająć czymż dziecko czy nastolatka. Przeczytałam z ciekawożci program obozu rycerskiego na stronie biura podróży – fajny :D.
23 kwietnia 2012 at 10:18Kiedyż chciano być policjantem albo książniczką. Teraz prawie każdy chce tańczyć albo żpierwać. Albo jedno i drugie :-). Takie tematyczne obozy młodzieżowe to niezły pomysł. Podpisuję się pod tym.
25 kwietnia 2012 at 08:31Ja pewnie wybrałabym jakiż obóz sportowy, tenisowy, albo z siatkówką – lubię jak jest aktywnie i dużo się dzieje 😉
Ale zastanawia mnie jedno, czy współczesna młodzież (jezu, jak to brzmi, a ja przecież jeszcze taka młoda!:P) chce jeździć na takie obozy, docenia to, że nie są to zwykłe kolonie? jedzenie+plażowanie i to cała atrakcja?:)25 kwietnia 2012 at 18:34O wiele lepiej jechać na obóz sportowy niż na takie tematyczne
26 kwietnia 2012 at 18:04Moda, biura kombinują by przetrwać. Sportowe i survival najlepsze.
1 maja 2012 at 18:56no wiesz, muszą kombinować…. skoro ludzie są takimi obozami zainteresowani, to trzeba się dopasować i taki „produkt” stworzyć. Mi się to bardzo podoba, zwłaszcza, że w wielu biurach jest ogromna różnorodnożć, każdy coż dla siebie znajdzie. Ostatnio znalazłam obóz pt. „PIRACI Z KARAIBÓW I TAJEMNICA ZŁOTYCH MIAST”, mój syn byłby zachwycony 😉
16 maja 2012 at 23:40Ale to dobrze że można wybrać obóz tematyczny. Jeżli ktoż się interesuje fotografią może pojechać na obóz fotograficzny a nie odpoczywać od pasji w wakacje 😉
- AutorOdp.