- AutorOdp.
- 25 czerwca 2008 at 20:22
Witam mam pytanie może którąs z was także miewa częste problemy z oczami – chodzi mi o zaczerwienione gałki i uczucie suchożci.
9 lipca 2008 at 16:24ja miewam
dobre krople, ćwiczenia, częste mruganie, patrzenie na zieleń, wietrzenie pomieszczenia w którym się siedzi, odpowiednie ustawienie kontrastu monitora i ogólnie ekranu…25 marca 2009 at 23:14Już chyba był o tym wątek – ja polecam Starazolin, sama niedawno stosowałam, pięknie obkurcza naczynia krwionożne i nawilża oczy
30 kwietnia 2009 at 14:00Mnie jak zbyt długo siedze przed komputerem lub telewizorem to bolą oczy i strasznie wysychają. Pomagają mi kropelki, Które nazywają się „świetlik” są dostępne w aptece bez recepty i są dożć tanie, bo kosztują niecałe 10 zl.
11 maja 2009 at 09:08Krople albo okłady ze żwietlika — mi przynoszą ulgę.
5 sierpnia 2015 at 08:38Mimo tego[usunięto_link] że pracuję przy komputerze to staram się robić 15 minutowe przerwy[usunięto_link] Warto także kropic oczy żwietlikiem[usunięto_link] 😯
15 sierpnia 2015 at 13:18ja łykam sobie dodatkowo gold luteinę – chociaz tak wiem ze moje oczy przed komputerem będą chronione 🙂
25 sierpnia 2015 at 10:06Ja dużo siedzę przed komputerem i często pieką mnie oczy. Zainstalowałam sobie x.flux programik co zmienia wieczorem odcień monitora i oczy mniej się męczą. Biorę też [usunięto_link]. Chroni oczy przed nadmiernym promieniowaniem.
26 sierpnia 2015 at 16:29Ja na takie problemy z zaczerwienieniami też mam takie jednorazowe krople ze swietlikiem – bardzo pomaga. Nie wyobrażam sobie jednak, że moje dziecko da sobie zakropić oczy – a że spędza dużo czasu przed telewizorem/komputerem to daje mu do picia smaczną gold luteinę junior – chociaż tak dbam o jego oczy. Efekty widac bo nie sa takie czerwone i suche. A obawiam się, że jeszcze troche nauki przed nim i pojawią się okularki…
- AutorOdp.