- AutorOdp.
- 26 marca 2013 at 12:24
Polecam, sama brałam udział 2 razy i schudłam w 9 mies 26 kg…
Jeżeli masz dożć diet-cud nie dających efektu, albo brak Ci energii, koncentracji i dobrego samopoczucia – ten kurs jest dla Ciebie.
Zajęcia prowadzą osoby, które same borykały się z problemami otyłożci i chorobami jakie przynosi nadwaga. Przez 12 spotkań w ciągu 3 miesięcy nauczę Cię m.in.:
– jak zdrowo się odżywiać
– jak unikać pułapek żywieniowych
– oczyszczać organizm i usprawnić funkcje wchłaniania pokarmu
– co to są tłuszcze dobre i złe
– jak komponować posiłki w ciągu dnia żeby szybko tracić na wadze
– jak czytać etykiety i robić zakupy aby schudnąć
– jak jeżć w restauracjach żeby nie przytyć
– oraz wiele innych rzeczy ważnych dla Twojego zdrowia, samopoczucia i wagiOczywiżcie jednym z głównych celów kursu jest Twoja utrata wagi w sposób zdrowy i odpowiedzialny.
Nie wierzysz w efekty – sam zobaczysz osoby które ukończyły nasze kursy wczeżniej i będziesz mógł z nimi porozmawiać, zobaczyć jak wyglądały i posłuchać z jakimi dolegliwożciami się borykały.Kurs jest prowadzony w ramach akcji „Wybieram Zdrowie” i jest dofinansowywany przez partnerów wspierających akcję.
W ramach kursu każdy uczestnik otrzyma:
– 12 spotkań warsztatowych na temat zdrowego odżywiania i odchudzania
– 3 badania analiza składu ciała (analiza bioimpedancyjna)
– 3 konsultacje dietetyczne
– indywidualne plany żywieniowe
– dokładna analiza sposobu odżywiania przez caly okres warsztatów
– indywidualna opieka trenera / dietetykaKurs rusza już 15 kwietnia 2013 roku i potrwa do 1 lipca. Spotkania w każdy poniedziałek. w Warszawie
Namiary do organizatorki Monika [usunięto_link]26 marca 2013 at 18:16A to tylko w Warszawie jak rozumiem …
17 grudnia 2013 at 13:44Ja moge wam dac wsparcie;p
- AutorOdp.