- AutorOdp.
- 29 maja 2008 at 11:46
Mam gleboko osadzone oczka i niestety przy malowaniu sie cieniami odciskaja mi sie u gory, prawie ze pod brwiami 馃檨 nie wiem co moge z tym zrobic. Kupialam sobie baze pod makijaz eveline, posmarowalam rowniez na powiekach i nic 馃檨 Moze dalam za malo? albo poprostu jest beznadziejna ;p
Moze znacie jakis sposob lub dobry kosmetyk ktory zaradzi odciskaniu sie cieni?29 maja 2008 at 11:49j smyram powieke podk艂adem i pudrem. no i sam cie艅 musi by膰 dobrej jako偶ci. bo inaczej 偶adna baza ci nie pomo偶e.
31 maja 2008 at 09:45ja nie mam tego problemu, bo mam inaczej osadzone oczy, ale jesli chodzi o baze pod cienie, uwazam, ze najlepsza jest baza lumene.
nie wyobrazam sobie makijazu oka bez bazy pod cienie. dziala cuda.
2 stycznia 2010 at 17:32ja zamiennie stosuj臋 bazy ArtDeco i Gosh. niebywale intensyfikuj膮 kolor, wyg艂adzaj膮 zmarszki i utrzymuj膮 cie艅 czy brokat.
a budowa oka jest u ka偶dej z nas indywidualna, w moim przypadku z kolei cz臋sto jest tak, 偶e tusz do rz臋s po pewnym czasie si臋 odbija co r贸wnie偶 jest efektem g艂臋biej osadzonych oczu 馃槈
pozdrawiam.23 stycznia 2010 at 15:20Bardzo fajny jest te偶 Duraline-olejek z Inglota przed艂u偶aj膮cy trwa艂o偶膰 makija偶u i intensyfukuj膮cy kolory.
- AutorOdp.