• Autor
    Odp.
  • imported_Zoska
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Zastanawia mnie jedna sprawa… Mowi sie ze facet zawsze ma ochote ale nie zawsze moze. A czy zdazywo sie wam kiedys ze facet odmowil- bo byl zmeczony??? 馃槨

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm.. je偶li ja czasem nie mam ochoty On te偶 ma prawo nie mie膰 馃槢

jak to Onione napisa艂a : facet te偶 cz艂owiek 馃槢

a czy kiedy偶 odm贸wi艂.. hmm nie przypominam sobie 馃槢 raz tylko powiedzia艂 偶e go zgwa艂ci艂am bo on nie chcia艂.. 馃槢 sama sobie poradzi艂am bez jego pomocy.. 馃槢 馃槢 馃槢 馃槢

ausia
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Mi si臋 raz to zdarzy艂o, ale potrafi艂am to zrozumie膰 w ko艅cu oni te偶 maj膮 prawo mie膰 gorsze i lepsze dni no ochotki! 馃槈

imported_Zoska
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

No ok tez czlowiek,ale zberezny i nigdy nie bylo takiej sytuacji zeby mi odmowil. Poza tym on zawsze ma ochote po okresie szczegolnie i tylko czeka az sie skonczy-tym bardziej ze w 1,2 dzien po okresie mozemy sie kochac bez gumeczki-a dla niego to jak wielki prezent na Gwiazdke. Niestety tym razem tak nie bylo , po wielkich moich przygotowaniach na ta chwile czyli po prawie 2 godz w lazience,on mi mowi ze jest spiacy? Nie no nie wiem z czyjej strony to byla przesada ale poczulam sie co najmniej wkor… wrrrrrrrr faceci…..

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

heh spokojnie 馃檪 ta pogoda jest taka niefajna 馃槢 do spania 馃槢

taisa
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Moj facet sam mowi, ze zawsze ma ochote 馃榾 hehe… raz zdazylo sie ze ja widzialam ze jest bardzo zmeczony-mimo tego nie odmowil, potem o tym rozmawialismy-sam powiedzial ze ochote ma zawsze, sily niekoniecznie.

Oboje zawsze mamy na siebie chec

ausia
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

Moj facet sam mowi, ze zawsze ma ochote 馃榾 hehe… raz zdazylo sie ze ja widzialam ze jest bardzo zmeczony-mimo tego nie odmowil, potem o tym rozmawialismy-sam powiedzial ze ochote ma zawsze, sily niekoniecznie.

Oboje zawsze mamy na siebie chec

No w艂a偶nie oczy chc膮 ale cia艂o m贸wi NIE!! i, co tu zrobi膰? ja zawsze m贸wi臋 nic na si艂臋! 馃槈

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dok艂adnie. Seks ma by膰 przyjemno偶ci膮, a nie przymusem.

NiEtYkAlNa
    Member
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

mi facet nie odmowil, raz tak sie tylko zdazylo ze chcial ale ze zmeczenia niestety nie mogl, wiec zrozumialam…

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Dok艂adnie. Seks ma by膰 przyjemno偶ci膮, a nie przymusem.

zgadza si臋

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

niestety spotka艂am si臋 z tym, 偶e kobieta mo偶e nie chcie膰… a facetowi pozostaje to uszanowa膰, bo jeszcze by艂by o gwa艂ty pos膮dzony, albo przynajmniej „ty mnie nie rozumiesz! ja nie zawsze musz臋 mie膰 ochot臋!”.

a jak facet nie chce? kobieta czuje si臋 ura偶ona i jest obraza majestatu, „bo ty mnie ju偶 nie kochasz!”, czyli jak on 偶mie mnie nie po偶膮da膰 tu i teraz?

mo偶e to troch臋 przekolorowane, ale pewnie rozumiecie sens 馃槈

m贸j nie odm贸wi艂. zabra艂 si臋 do dzie艂a i zacz膮艂 przysypia膰… to sobie dali偶my buzi na dobranoc i lulu… 馃槈

Nifares
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

no ja mia艂am taki czas, 偶e non stop mi odmawia艂 Jakie偶 2 miesi膮ce
    Do dzi偶 nie wiem czemu – m贸wi艂 potem, 偶e mia艂 problemy z samopoczuciem og贸lne

Mo偶e macie racj臋, 偶e facet te偶 cz艂owiek Ale czu艂am si臋 okropnie – odtr膮cona, niechciana My偶l臋, 偶e tego nie zrozumia艂 馃檨
    Ja jemu nigdy odm贸wi艂am, zawsze mia艂am i mam ochot臋

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Rozumiem to, bo po 2 miesi膮cach mo偶na si臋 czu膰 nieatrakcyjn膮.

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Tak to ju偶 jest, kobietom nie mo偶na niczego odmawiac… 馃檪
    Ja sobie nie wyobra偶am tego, 偶e zaczynam si臋 dobierac do chlopaka, a on mowi, ze nie teraz bo go boli glowa… Oczywi偶cie gdyby np. powiedzial, ze nie chce isc ze mna za zakupy albo do baru jakiegos to ok. Ale nie 偶eby odm贸wil mi wsp贸艂zycia. Bo ja taka jestem, 偶e zaraz pomy偶lalabym, 偶e ze mn膮 jest co偶 nie tak, 偶e jestem brzydka, nie podobam mu si臋 juz, ma inna, 偶e robi to ze mn膮 bo musi i nie jest to dla niego 偶adna przyjemno偶c. Tak to ju偶 z nami kobietami jest. Nam mo偶e si臋 nie chciec, ale im to ju偶 nie…

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

troche smieszy mnie ten watek…
    ja nie sypiam z obcymi facetami. sypiam z jednym: znam go na wylot. on mnie tez. i jakos wyczuwamy, ze gdy jedno z nas pada na pysk ze zmeczenia, lepiej jest sie przytulic i po prostu zasnac niz uprawiac seks.
    to sie po prostu czuje.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " ODMOWA"

Przewi艅 na g贸r臋