OGRÓD DLA DZIECI

• Autor
    Odp.
  • okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

Witam, zastanawiam się jak urządzić dzieciakom podwórko/ogród, ponieważ przeprowadziliżmy się z bloku do domu i nie chce mi się tyle drogi latać na place zabaw…chcieliżmy zbudować piaskownicę na pewno, do tego hużtawkę, ale co jeszcze? pomóżcie….przy czym Wasze dzieci bawią ię najbardziej i jest spokój?

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

według mnie to może jeszcze kupcie trampolinę? To żwietna zabawa dla dzieci i dorosłych.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

A w jakim wieku dzieciaki? 🙂 Tak czy siak to żwietny pomysł, dzieci pod ręką, w domu, a jak są znajome mamy to można je czasem z pociechami do siebie zaprosić jak już się zrobi ładnie. Hużtawka, piaskownica, może byc jeszcze jakaż mała zjeżdżalnia a kiedyż widziałam, że ktoż miał na podwórku w domu nawet takiego konika na sprzężynie 😀 jest tego trochę

okm
    Member
    • Zapaleniec

Córka 4 lata, synek 9 lat…piaskownicę, to nam teżć zbije z desek ramę po prostu i się piachu nasypie…zastanawaiam się włażnie nad taką trampoliną, ale czy to bezpieczne? albo taka zjeżdżalnia?

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

trampolina jest przeciez z taka bezpieczna siateczka ochronna wiec jest bezpieczna. Nie zastanawiaj sie tylko kupuj jesli masz odłozone pieniadze i miejsce gdzie ją postawić.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

no jak taka z zabezpieczeniami dla dzieciaków to może być sensowna opcja

okm
    Member
    • Zapaleniec

no to się ciesze, rozejrzę się za taką z ta siatką jak mówiecie, bo już ogladałam na Internecie… nad zjeżdżalnią to się jeszcze zastanowimy;)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

na internecie?? Lepiej pojsc gdzies do sklepu i obejrzec, w Toys R us jest promocja na trampoliny. widzialas reklame? lepiej pojsc obejrzec i kupic a na internecie ja bym sie bala zamowic.

H_ulka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

A hużtawkę kupujesz czy budujesz? Może jeszcze jakież tunele?

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Co do takich rzeczy jak trampolina czy hustawka to też bym chyba wolała kupić w sklepie normalnym, tzn. obejrzeć na żywca chociaż a najwyżej potem zamówić online. Chodzi o to aby spojrzeć jak stabilny sprzęt to jest.

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

i jak? Juz ogród dla dzieci gotowy?

bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

a może jakaż piaskownica, albo jakież tunele i tym podobne bajery:) Drogie są w ogóle takie rzeczy do ogrodu??

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

wszystko jest drogie dopoki nie bedzie promocji. 🙂

Rencia
    Member
    • Pasjonat

A czasem to i na promocji drogo, jak najpierw podniosą cenę, a potem zrobią „promocję” :)) no ale wyposażenie tak kompletnie sporego ogrodu dla dzieci to trochę kosztuje, bez wątpienia.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " OGRÓD DLA DZIECI"

Przewiń na górę