• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

mam sprawe zaczełam brac tabletki bo chciałam przesunac sobie okres na slub..i biore je od kilku miesiecy..wszystko było oki..az do czasu..jest lipiec i chciałam sobie na urlop przesunac okres..i po opakowaniu wziełam nastepne opakowanie..nio i niestety w tym czasie miłam okres mimo ze brałam te tabletki..dzis jest 18 dzien i ja ciagle mam okres..tabletki biore jak zawsze..za pare dni znow powinnam dostac nastepny okres..a ja ciagl mam ten..co robic>>slub we wrzesniu a mi sie wszystko pochrzaniło:(:(ratunku:)okres nie jest taki mocny..ale nie jest tez słaby:(mam dosc:(co mi dolega?czemu mam tyle dni okres?

Venus
      Member
      • Tematów: 49
      • Odp.: 640
      • Zasłużony

Widocznie Twój organizm odrzuca te tabletki,są za slabe.Czy jakies tam coż.

Najlepiej idź do ginekologa.Wtedy będziesz wiedziała wszystko.

Powrót do góry

Anonymous
      Member
      • Tematów: 103
      • Odp.: 3449
      • Guru

ale brałam te tabletki od kilku miesiecy i było oki:(teraz zmienilam prace mialam troche stresu,nie jadłam..moze dlatego:(ale czemu sie nie konczy?ginekolog powie mi ze mam przyjsc jak sie okres skonczy bo inaczej mnie nie zbada.dwa miesiace temu byłam u kontroli i było oki:(

Venus
      Member
      • Tematów: 49
      • Odp.: 640
      • Zasłużony

Nie musi cie badac,wystarczy ze sie skonsultujesz z nim. Powiesz,ze sie obawiasz.A moze skutkiem ubocznym tych tabletek jst wlasnie takie zachowanie? Uwierz,ze najlepiej podpowie ci lekarz.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " okres"

Przewiń na górę