okres dwa razy w tygodniu???pomocy

• Autor
    Odp.
  • emi-milka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

WITAM.Mam wielki problem,poniewaz ostatnia miesiaczka skonczyla mi sie tydzien temu,a wczoraj bedec w pracy przesuwajac stolu tak mi hlusnelo,ze mam okres i to dosc silny to tej pory.bardzo sie martwie,poszlabym do lekarza,ale narazie jest to niemozliwe.Nie wiem czym to jest spowodowane,czy to mozliwe ze dlatego ze przestalam brac tabletki antykoncepcyjne od tego miesiaca???Chcialam tez dodac ze 5dni temu bralam tabletke postinor.CZy ktoras z was juz tak miala?czym to jest spowodowane?ja mam tak pierwszy raz w zyciu.POZDRAWIAM CIEPLUTKO

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

witam cie 🙂
    moze byc to spowodowane tym ze skonczylas brac tabletki..
    ale mysle ze raczej postinor ma w tym udzial… ja juz nie pamietam… ale jak bralam postinora… to tez dostalam wczesniej… moim zdaniem jak juz ci przejdzie tzn skonczy sie okres to pomysl o tym by nie pojsc do ginekologa… bo szkoda twojego zdrowia… ale przeczytaj ulotke postinora tam powinno cos pisac.. czy wywoluje okres albo cos…
    powodzenia

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

postinor jest srodkiem aborcyjnym, więc twoje krwawienie spowodowane jest jak by to ująć „pozbyciem” się ewentualnego zarodka[może zła nazwa]. Takich „leków” nie powinno się zarzywać gdyż powodują one duży wstrząs dla organizmu[ zawierają ogromną ilożć hormonów] samo to, że skutkiem tego jest wywołanie krwawienia[ja bym to nazwała poronieniem]
    A tak na marginesie …jaki ten żwiat okrutny się zrobił, że efekt wspóżycia jakim jest dziecko jest dzisiaj patologią, nie chronimy się przed chorobami wenerycznymi, aids itp. tylko przed dzieckiem, które jest normalnym następstwem wspóżycia

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

różne anomalie się potrafią przydarzyć, moja znajoma jeszcze w 3 miesiącu ciąży dostawała okresu..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " okres dwa razy w tygodniu???pomocy"

Przewiń na górę