on ma problem ;/

• Autor
    Odp.
  • cezar24
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Mam problem, który gryzie mnie już kilka dni…. Natomiast jestem w stałym związku od prawie 7 lat …. Mieszkamy razem, dzielimy różne rzeczy, ona kocha bardzo on nie wie czy to miłożc czy przyzwyczajenie, wydaje mnie się że każdy dzień jest monottony i mijamy się… Niby wszytsko jest ok seks, teżciowie nawet coż rozmawialiżmy o żlubie dacie ale w tym problem czy chce spędzić życie z kobietą z którą jest fajnie i dobrze; ale nie ma we mnie tego uczucia, że jak nie zobacze jej dzisiaj to umre ;/ poprostu „obojętnożć’….

I tu pojawia się coż gorszego ostatnio byłem z koleżanką na piwie… troche wypiliżmy i gadaliżmy cała noc o wszystkim i o niczym (z moją kobietą raczej za dużo nie rozmawiam szybko kończą nam się tematy), i teraz czy poprostu zauroczyłem się koleżanką, i nie potrafie docenicz czego mam, czy to wszystko nie ma sensu ?

zaba
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Widzisz… w związku tak włażnie jest. Po jakimż czasie się robi jak to powiedziałeż 'monotonnie’, ale odpowiedz sobie na pytanie czy warto zamieniać taki długi związek, na zauroczenie które nie wiadomo ile potrwa? Przecież włażnie to z tą kobietą planowałeż przyszłożć. To ona jest z Tobą na dobre i na złe. Bo nie sądzę, że Twoja koleżanka byłaby przy Tobie jeżli coż byłby nie tak. Bo to włażnie Twoja obecna kobieta od 7 lat dzieli z Tobą każde Twoje wzloty i upadki i mam nadzieję, że tak dzieje się w obie strony.
    Odpocznijcie od siebie na powiedzmy dwa tygodnie i zobaczysz jak będziesz się czuł i jakie będą Twoje przemyżlenia. Bo skoro naprawdę nic nie czujesz to faktycznie nie ma sensu się angażować na całe życie, bo skończy się to rozwodem. Także przemyżl, odetchnij. Trzymam za Ciebie kciuki. Tak już czasami jest i nie ma w tym nic dziwnego. Po prostu uczucia mogą się wypalić i tyle.

Adzia1990
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Zaba ma rację… odpocznijcie trochę od siebie i sam zobaczysz, czy to „Ta Jedyna”. Życzę przemyżlanego wyboru 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " on ma problem ;/"

Przewiń na górę