- AutorOdp.
- 19 listopada 2010 at 21:29
Do żwiąt jeszcze wprwdzie miesiąc, ale na dwa ostatnie tygodnie przed swietami wyjezdzam na narty, wiec prezentami musze zajac sie juz teraz.
czy możecie polecić jakies sklepy internetowe z ciekawymi i oryginalnymi gadzetami/drobiazgami? albo może po prostu macie jakież własne dobre i sprawdzone pomysły?
Rodzinę mam liczną, więc intersują mnie zarówno prezenty dla dużych, jak i małych, dla kobiet jak i mężczyzn 😉myżlę, że taki wątek nie tylko mi się przyda w tym przedżwiątecznym szale, który pewnie lada dzien sie zacznie .
27 listopada 2010 at 16:04swietny ten pokrowiec!
28 listopada 2010 at 15:50ech, no włażnie boję się, że taki prezent albo zachwyci albo w ogóle się nie spodoba.
chociaż chyba zaryzykuję…28 grudnia 2010 at 22:24[usunięto_link] wrote:
dzięki za porady, niektóre rzeczy niby takie oczywiste, jak choćby herbaty czy mydła i sole kąpielowe, ale pięknie opakowane nabierają całkiem innego, żwiatecznego wyrazu:)
a te słodkożci rzeczywiżcie są bardzo ciekawe, nie tylko chyba dla czekoladowych łasuchów 😉ja znalazłam też coż bardzo nietypowego. co myżlicie o takim pokrowcu na laptopa dla młodej, studiującej dziewczyny?? [usunięto_link]
mi baaardzo się podoba i wydaje się oryginalny i elegancki, ale nie wiem, czy to nie ryzykowny prezent..?
ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokrowiec na laptopoa moze nei dla mnnie ale te kaszmirowe, welniane i inne cieple cuda idealnie dla mnie!!! 🙂 DODAJE STRONE DO ULUBIONYCH
30 grudnia 2010 at 13:54Ja jak nie wiem co kupić to sobie przeglądam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Nie zawsze coż wpadnie mi w oko, ale parę razy mnie uratowało 😛
edit
jakubek - AutorOdp.