oryginalne drobiazgi

• Autor
    Odp.
  • agata35
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Do żwiąt jeszcze wprwdzie miesiąc, ale na dwa ostatnie tygodnie przed swietami wyjezdzam na narty, wiec prezentami musze zajac sie juz teraz.

czy możecie polecić jakies sklepy internetowe z ciekawymi i oryginalnymi gadzetami/drobiazgami? albo może po prostu macie jakież własne dobre i sprawdzone pomysły?
    Rodzinę mam liczną, więc intersują mnie zarówno prezenty dla dużych, jak i małych, dla kobiet jak i mężczyzn 😉

myżlę, że taki wątek nie tylko mi się przyda w tym przedżwiątecznym szale, który pewnie lada dzien sie zacznie .

paczek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

swietny ten pokrowiec!

agata35
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ech, no włażnie boję się, że taki prezent albo zachwyci albo w ogóle się nie spodoba.
    chociaż chyba zaryzykuję…

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

dzięki za porady, niektóre rzeczy niby takie oczywiste, jak choćby herbaty czy mydła i sole kąpielowe, ale pięknie opakowane nabierają całkiem innego, żwiatecznego wyrazu:)
    a te słodkożci rzeczywiżcie są bardzo ciekawe, nie tylko chyba dla czekoladowych łasuchów 😉

ja znalazłam też coż bardzo nietypowego. co myżlicie o takim pokrowcu na laptopa dla młodej, studiującej dziewczyny?? [usunięto_link]

mi baaardzo się podoba i wydaje się oryginalny i elegancki, ale nie wiem, czy to nie ryzykowny prezent..?

ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokrowiec na laptopoa moze nei dla mnnie ale te kaszmirowe, welniane i inne cieple cuda idealnie dla mnie!!! 🙂 DODAJE STRONE DO ULUBIONYCH

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja jak nie wiem co kupić to sobie przeglądam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Nie zawsze coż wpadnie mi w oko, ale parę razy mnie uratowało 😛

edit
    jakubek

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " oryginalne drobiazgi"

Przewiń na górę