- AutorOdp.
- 22 września 2009 at 12:57
A tutaj patrzyłas moze cos znajdziesz taniego
[usunięto_link]4 października 2009 at 07:54hej, ja kupiłam ostatnio perfumy w drogerii internetowej kokai.pl i na pweno dostałam oryginały. Poleciła mi ten sklep koleżanka, zamawiałam dla siebie i brata i wszyscy troje jesteżmy zadowoleni. Perfumy wyglądają jak na obrazku i są oryginalnie zapakowane. No i sklep ma spory wybór. Zaglądnij 🙂
12 października 2009 at 12:22Perfumy kupowane przez internet nigdy nie będzie 100% pewnożci, że są oryginalne. Chyba, że są to próbki lub flakony zamawiane na stronach promujących dany zapach. Ja np. zamawiałam próbkę Black Star na stronie Avril Lavigne, to wiem na bank, że są oryginalne.
24 listopada 2009 at 15:44Oryginały są na bank w strawberry.pl i jasminium.pl Dobrą opcją na tanie zakupy są też sklepy wolnocłowe, tylko nie każdy ma do nich dostęp.
4 grudnia 2009 at 14:34Jeżli chodzi o allegro to rzeczywiscie można sie zawieźć. Proponuje kupno perfum w naprawdę sprawdzonych i godnych zaufaina internetowych perfumeriach.
17 grudnia 2009 at 14:09Ja podobnie jak littlegirl kupowałam w perfumerii internetowej kokai.pl i mam pewnożć, że perfumy są oryginalne. Nie kupuje natomiast nigdy na allegro bo tam można pisać jedno a sprzedawać coż zupełnie innego, niestety wielu jest nieuczciwych allegrowiczów. A prawdziwe perfumerie internetowe takie jak między innymi wspomniana już przeze mnie kokai.pl nie mogą sobie pozwolić na utratę zaufania i klientów sprzedając jakież buble.
22 grudnia 2009 at 13:12Oczywiżcie, w perfumerii internetowej sprzedawcy dbają o swoich klientów i nie mogą sobie pozwolic na wpadki. Natomiast w serwisach aukcyjnych sprzedawcy znikają tak szybko, jak się pojawiają, więc równie szybko mogą zniknąc nasze pieniądze lub kupimy najdroższą podróbkę w swoim życiu.
13 stycznia 2010 at 16:13Ano, ja na allegro żadnych perfum już nie kupię. Wciżnięto mi kiedyż bubla i tyle miałam z oryginalnożci perfum.
Never ever again i już 🙂15 stycznia 2010 at 10:21Zgadzam się, że w perfumeriach internetowych sprzedawcy dbają o swoich klientów, podobnie jak zgadzam się z tym, że nie warto jest kupować perfum na allegro, bo z ich oryginalnożcią różnie może być… Widzę, że wymieniłyżcie kilka perfumerii internetowych, z czego bardzo się cieszę, bo zawsze można porównać ceny i sprawdzić oferty. Ja podobnie jak Charlize często kupuję perfumy na kokai.pl, bo mam zaufanie do tej perfumerii i wiem, że zapłacę za oryginalny zapach, a nie za jakąż podróbkę… poza tym, często są tam promocje i za 100 ml swoich ulubionych perfum możesz zapłacić mniej niż za 50 ml;)
25 stycznia 2010 at 13:21[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, w perfumerii internetowej sprzedawcy dbają o swoich klientów i nie mogą sobie pozwolic na wpadki. Natomiast w serwisach aukcyjnych sprzedawcy znikają tak szybko, jak się pojawiają, więc równie szybko mogą zniknąc nasze pieniądze lub kupimy najdroższą podróbkę w swoim życiu.
Otóż to. Niestety w takiej sytuacji bardzo ciężko jest szukać swoich pieniędzy i oczekiwać, że znajdą się one z powrotem na naszym koncie. Co prawda allegro oferuje pomoc w takich sytuacjach i żcigają nieuczciwych allegrowiczów ale mi jest szkoda czasu i nerwów na takie zabawy, dlatego wolę mieć pewnożć, że wszystko od początku będzie w porządku łącznie z tym, że perfumy będą prawdziwe.
21 lutego 2010 at 11:05dlatego najlepiej iżć do perfumerii albo rossmana i mieć pewnożć, że się nie dostanie podróbki
24 lutego 2010 at 08:55Hej, ja ostatnio kupilam mężowi Bulgari w sklepie [usunięto_link] Perfumy oryginalne i w dobrej cenie.
25 lutego 2010 at 17:11W rossmanie tez masz duzo wyższe ceny niż w internetowych perfumeriach i wybór o wiele mniejszy. Moim zdaniem nie warto.
29 maja 2010 at 15:43Moje ulubione perfumki zawsze kupuję w e-perfumerii Realta.pl. Jeszcze się na niej nie zawiodłam, zawsze przesyłka docierała na czas i dostawałam oryginalne perfumy. A do tego niska cena. Polecam. 🙂
17 września 2010 at 10:31Zawsze szukam okazji na allegro i kupuję u sprawdzonych sprzedawców. Ostatnio zamówiłam swoje ulubione Celine Dion u sprzedawcy perfumy-firmowe. Ma naprawdę atrakcyjne ceny i tylko oryginalne pefrumy
- AutorOdp.