Oryginalne przeprosiny

• Autor
    Odp.
  • mmmisia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Ja również jestem romantyczką i oglądam dużo komedii romantycznych, ale to co możesz zrobić zależy też, od tego co jej powiedziałeż.

może Twoja ukochana ma jakież skryte marzenie? które mógłbyż spełnić?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Chcesz być oryginalny wymyżl coż sam 😉 Powiem tylko nie ograniczaj się 😈

metiv
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

to nie twoja wina, to zycie jest propagandą aby mezczyzni czuli sie winni, tak naprawde my nic zlego nigdy niezrobilismy kobietom a one zatruly nasze zycie

to samo dotyczy gwaltów, nawet jesli gwalt byl nienawiscią do kobiety to pytanie skad sie ona wziela

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

to nie twoja wina, to zycie jest propagandą aby mezczyzni czuli sie winni, tak naprawde my nic zlego nigdy niezrobilismy kobietom a one zatruly nasze zycie

Skąd Ty możesz wiedzieć o co tam chodziło Panie wróżbito?

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Myżlę, że powinieneż sam się wysilić i wymyżlić coż specjalnego. Swoją drogą nie wiadomo, jaki jej numer wykręciłeż i nie wiadomo czy ci wybaczy. Musisz się z tym liczyć. Moim zdaniem jeżli chcesz jej pokazać, że naprawdę ją kochasz i zależy ci na tym by ją odzyskać, musisz być przede wszystkim wytrwały. Choćby Cię sto razy teraz odrzucała to musisz próbować 101. Tylko tak się przekona, że rzeczywiżcie nie możesz bez niej żyć.

JurekS
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Romantyczne przeprosimy w postacie wielkie bannera na mieżcie są romantyczne…. tylko w komediach. Ostatnio widziałem wielką płachtę powieszoną na Powiżlu – jakiż gożć przepraszała swoją Paulinkę czy jakoż tak, pewnie kosztowało kupę kasy a my z kumplem się zastanawialiżmy czy ktoż faktycznie przeprasza czy to element jakiejż kampanii i zaraz pojawi się tam jakiegoż logo. Myżlę, że jeżli chcesz ją przeprosić to najlepiej z nią szczerez pogadaj – powiedz, że Ci głupio, przykro, że żałujesz… daj jej jakiż prezent – chociażby bukiet róż,m kobiety zawsze lubią kwioty to takie romantyczne i niepraktyczne 🙂 ja zawsze mam problem co kupić swojej, ale szukam podpowiedzi na takich formach, ostatnio znalazłem fajne inspiracje: [usunięto_link]. Myżlę, że robienie z siebie głupka na oczach całego osiedla to chyba nie do końca dobre, również dla Twojej kobiety – potem te pół osiedla będzie ją pokazywało palcami, że to co jest z tym gożciem co z siebie głupka zrobił.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Oryginalne przeprosiny"

Przewiń na górę