- AutorOdp.
- 22 grudnia 2011 at 12:13
Witajcie czy sami od siebie organizujecie paczki dla ubogich???W tym świątecznym okresie nie zapominacie o potrzebujących 🙁 Jaka jest wasza opinia o organizacji lokalnych zbiórek dla ludzi biednych?Myżlę że nie tylko osoby publiczne jak pani poseł Szydłowska organizują takie zbiórki ale również my zwykli obywatele dzielimy się tym co mamy 😀
22 grudnia 2011 at 15:27Teraz, 2 dni przed wigilią, już trochę za późno na takie akcje 🙁
Ja strasznie żałuję, że nie wzięłam udziału w Szlachetnej Paczce, o której napisała mi koleżanka. a o mailu której zapomniałam… 🙁 A chętnie bym komuż pomogła, nawet wspierając go drobiazgami. W przyszłym roku postaram się pamiętać i włączyc się do takiej akcji 🙂22 grudnia 2011 at 17:23W tym roku nie brałam udziału,ale wczeżniej tak.To chyba bardzo mądra pomoc potrzebującym.Oczywiżcie jak jest dobrze i rzetelnie przygotowana.
28 grudnia 2011 at 09:06Dla ludzi którzy potrzebują wsparcia ważne jest to że są ludzie którzy chcą im pomóc bezinteresownie 😀 liczy się dar serca. A pomagać możemy przez cały rok 😉
28 grudnia 2011 at 15:09Ważne by nie zapominać o ludziach w okresach nie żwiątecznych 😉
29 grudnia 2011 at 12:02Dokładnie myżlmy o innych nie tylko w okresie żwiątecznym 😀 no i to jest fajne że jak trzeba to polak podzieli się ostatnią skibką chleba
27 stycznia 2012 at 10:50potrzebującym można też pomóc oddając 1% podatku, zamiast oddawać to daromozjadom lepiej przekazać na konkretny cel, podaje [usunięto_link] gdzie są wszystkie informacje na ten temat.
- AutorOdp.