pani szuka pana

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    lid-ka
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 18
    • Bywalec

witam. mam takie pytanie: co sądzicie o kobietach, które przejmują inicjatywę i zaczynają znajomożć? ja niedawno poznałam kogoż na takim nowym portalu „matrymonialnym” mydwoje. i dożć żmiało dałam mu do zrozumienia, że chodzi mi o poważny związek. i teraz mam poczucie, że moze za bardzo gram w otwarte karty…pomocy!co byżcie zrobili na jego miejscu?

silenta
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

z tego co wiem to portale matrymonialne różnią się od randkowych własnie tym, że ludzie szukają tam poważnego związku. także nie przejmuj się niczym, skoro obydwoje jesteżcie na takim włażnie portalu, to logiczne jest, że szukacie czegoż poważnego. myżlę że nie będzie żadnych problemów i życzę powodzenia 🙂
    btw skądinąd słyszałam troszkę o tym portalu, podobno jest dożć nietypowy (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), nieprawdaż?

lid-ka
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 18
    • Bywalec

no tak, tak. ten portal jest faktycznie inny niż te, na których do tej pory przesiadywałam. na mydwoje trzeba rozwiązać najpierw taki specjalny test osobowożci, co może jest trochę czasochłonne, ale za to odstrasza potencjalne małolaty chcące się ponabijać z ludzi.

GORKY
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ha! Super sprawa jak to kobieta przejmuje inicjatywę ^^ Mnie akurat to się bardzo podoba i wiem że jej zależy 🙂 A związki na kurtką metę moim zdaniem są bez celowe że tak powiem.
    Wiec jak ktoż się ucieka gdy mu mówisz co naprawdę oczekujesz to już powinnaż wiedzieć że nie warto na taką osobę uwagi zwracać bo tylko doprowadziło by to do jakichż smutków.

P.S. Chyba nie maci nic przeciwko że pisze na waszym kobiecym forum ? 😳

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja nigdy nie przejmowałam inicjatywy. Ktoż mi kiedyż powiedział, że wokół atrakcyjnej kobiety samo się dzieje, ona nie musi nic robić. I dla mnie to prawda. A na adoratorów nigdy nie narzekałam, wręcz przeciwnie:)

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę