- AutorOdp.
- 7 grudnia 2006 at 16:18
witam was niedawno oglondalam strone z rajstopami i widzialam meskie rajstopy i tak sobie mysle czy to sie przyjmie czy nie ale mam nadzieje ze tak bo wtedy bede sie troszke smiac na poczatku ale fajnie by bylo jak by facet chodzi w rajstopach bo oni wsumie nie wiedza co taraca zima nosza te kalesony czy cos tam a nikt nie pomysla jak by ubrac ich w rajstopy nawet 20 den juz by mieli lepiej wygodnie milo poprostu slodko i co najwazniesze cipelko nie wiem co o tym sondzicie ale ja jestem za pozdrawiam 馃檪
8 grudnia 2006 at 22:41Miejcie litosc nade mna z tymi m臋skimi rajstopami. Czy to jest tak wa偶ny w膮tek zeby rozpoczyna膰 nim kolejny post???
Nast臋pne zostan膮 usuni臋te bez t艂umaczenia.
Prosz臋 najpierw spojrz na posty wcze偶niejsze.
Figa27 grudnia 2006 at 19:03To poprostu bez sensu 馃槙
Ja na przyk艂ad nie widz臋 swojego faceta w rajtuzach, ale je偶li tobie si臋 podoba…………to tw贸j fetysz 馃榾27 grudnia 2006 at 19:13…ja mojego minia w rajstopach tez niekonieznie bym chciala widziec:) no a jesli ktos to lubi to jego sprawa…
28 grudnia 2006 at 10:45w sumie to chyba nie jestem ani za ani przeciw… nie spotka艂am si臋 jeszcze z takim widokiem wi臋c raczej nie mog臋 m贸wi膰 czy to mi pasuje czy nie :p 馃槈
11 lutego 2007 at 11:05ehh no…na zachodze faceci w rajstopach to normalka:D wg mnie to fajny trend,ale z racji na przekonania,ze facet ma byc macho,to troche potrwa zanim wejdzie to polakom „do krwi”,ale przyznam sie ,ze czu艂abym sie g艂upio,gdyby moj facet spyta艂 sie mnie,czy lepiej mu w rajstopach g艂adkich,czy ze wzorkiem 馃槈
- AutorOdp.