- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2010 at 08:25
Prosto i bardzo smacznie:
Jajka w kosteczk臋, majonez, musztarda, s贸l, pieprz.
Albo
tu艅czyk w sosie w艂asnym, pomidor w kostk臋, cebula, majonez 馃檪30 kwietnia 2010 at 14:44Polecam rybn膮:
tak zeby bylo sporo kanapek;)6 jaj ugotowac na twardo i pokroic w kosteczke i do miseczki
makrela w uleju w puszcze, odsaczyc tluszcz i do mieseczki;)
cebule skroic w drobna kostke i do miseczki
calosc wymieszac z majonezem wedle uznania co do ilosci
PYCHA!!16 listopada 2010 at 12:18Najlepsz膮 past臋 jad艂am w Le Scandale na krakowskim Kazimierzu. Pasta z awokado, krabowa i bita 偶mietana z makiem – to wszystko z tostami smakuje naprawd臋 znakomicie. Zreszt膮 warto si臋 p****偶膰 i spr贸bowa膰.
19 kwietnia 2011 at 21:49A twaro偶ki na kanapki tez robicie czy kupujecie?
21 kwietnia 2011 at 13:26[usuni臋to_link] wrote:
A twaro偶ki na kanapki tez robicie czy kupujecie?
Ja ostatnio mia艂am mo偶liwo偶膰 testowa膰 twaro偶ki Hochland – z og贸rkiem, szczypiorkiem, papryk膮 i rzodkiewk膮 i powiem Wam, 偶e rewelacja!
Smakuj膮 tak jak robione w domu, tak偶e chyba przestan臋 sama robi膰:)21 kwietnia 2011 at 21:47A to s膮 takie twaro偶ki na chlebek czy do jedzenia normalnie tak jak serki wiejskie? Bo brzmi ciekawie…
29 kwietnia 2011 at 13:12Ja twarogu bez pieczywa nie rusz臋, cho膰by nie wiem jak by艂 dobry. No chyba 偶e na s艂odko, to inna rozmowa:D
Ja dzi偶 z racji pi膮tku jad艂am twaro偶ek z rzodkiewk膮, bo tak to od 偶wi膮t dojada艂am mi臋sko przywiezione z domu.10 maja 2011 at 21:07[usuni臋to_link] wrote:
Ja twarogu bez pieczywa nie rusz臋
A ja to twaro偶ek w ka偶dej postaci i nawet bez pieczywa;) Ale tak pyta艂am tylko informacyjnie.Koniecznie musz臋 spr贸bowa膰 tych polecanych, bo jeszcze ich nie jad艂am…
18 maja 2011 at 11:29m贸j m膮偶 tymi twaro偶kami ca艂y czas si臋 zajada ja jem tylko te co maj膮 du偶e kawa艂ki warzyw
28 lipca 2011 at 01:16[usuni臋to_link] wrote:
m贸j m膮偶 tymi twaro偶kami ca艂y czas si臋 zajada ja jem tylko te co maj膮 du偶e kawa艂ki warzyw
te偶 wol臋, wiesz, ambient, co偶 konkretnego w z臋bach, a nie jakie偶 wymiociny 馃槅
- AutorOdp.