- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2010 at 08:25
Prosto i bardzo smacznie:
Jajka w kosteczkę, majonez, musztarda, sól, pieprz.
Albo
tuńczyk w sosie własnym, pomidor w kostkę, cebula, majonez 🙂30 kwietnia 2010 at 14:44Polecam rybną:
tak zeby bylo sporo kanapek;)6 jaj ugotowac na twardo i pokroic w kosteczke i do miseczki
makrela w uleju w puszcze, odsaczyc tluszcz i do mieseczki;)
cebule skroic w drobna kostke i do miseczki
calosc wymieszac z majonezem wedle uznania co do ilosci
PYCHA!!16 listopada 2010 at 12:18Najlepszą pastę jadłam w Le Scandale na krakowskim Kazimierzu. Pasta z awokado, krabowa i bita żmietana z makiem – to wszystko z tostami smakuje naprawdę znakomicie. Zresztą warto się p****żć i spróbować.
19 kwietnia 2011 at 21:49A twarożki na kanapki tez robicie czy kupujecie?
21 kwietnia 2011 at 13:26[usunięto_link] wrote:
A twarożki na kanapki tez robicie czy kupujecie?
Ja ostatnio miałam możliwożć testować twarożki Hochland – z ogórkiem, szczypiorkiem, papryką i rzodkiewką i powiem Wam, że rewelacja!
Smakują tak jak robione w domu, także chyba przestanę sama robić:)21 kwietnia 2011 at 21:47A to są takie twarożki na chlebek czy do jedzenia normalnie tak jak serki wiejskie? Bo brzmi ciekawie…
29 kwietnia 2011 at 13:12Ja twarogu bez pieczywa nie ruszę, choćby nie wiem jak był dobry. No chyba że na słodko, to inna rozmowa:D
Ja dziż z racji piątku jadłam twarożek z rzodkiewką, bo tak to od żwiąt dojadałam mięsko przywiezione z domu.10 maja 2011 at 21:07[usunięto_link] wrote:
Ja twarogu bez pieczywa nie ruszę
A ja to twarożek w każdej postaci i nawet bez pieczywa;) Ale tak pytałam tylko informacyjnie.Koniecznie muszę spróbować tych polecanych, bo jeszcze ich nie jadłam…
18 maja 2011 at 11:29mój mąż tymi twarożkami cały czas się zajada ja jem tylko te co mają duże kawałki warzyw
28 lipca 2011 at 01:16[usunięto_link] wrote:
mój mąż tymi twarożkami cały czas się zajada ja jem tylko te co mają duże kawałki warzyw
też wolę, wiesz, ambient, coż konkretnego w zębach, a nie jakież wymiociny 😆
- AutorOdp.