- AutorOdp.
- 18 października 2008 at 13:14
Bardzo fajna sprawa bylam juz 3 razy.Buzia jak pupcia niemowlęcia:).Ja biore sobie peeling z mikromasazem ultradzwiekami.Pani kosmetyczna daje serum potem jakas maseczka.Boskie
21 października 2008 at 20:01No to prawda, bardzo fajny zabieg. Skóra jest po nim żwieża i oczyszczona. Także tez odczasu do czasu sobie go wykonuje.
28 listopada 2008 at 20:39A co sądzicie o peelingu diamentowym – Diamond Peel? Warto?
30 listopada 2008 at 18:49Peeling diamentowy to mikrodermabrazja, tak więc głębokie złuszczanie. Jest to większa ingerencja niż peeling kawitacyjny. Aczkolwiek działanie ma żwietnie. Poprawia koloryt, wygładza skórę i ją regeneruje.
30 listopada 2008 at 23:25Wiesz to z własnego dożwiadczenia? Miałaż robiony Diamond Peel? Ile kosztuje taki zabieg?
27 grudnia 2008 at 23:12Fakt, Diamond Peel to trochę większa ingerencja niż peeling kawitacyjny, ale i tak jest to podobno stosunkowo delikatny zabieg w porównaniu do innych rodzajów mikrodermabrazji.
4 czerwca 2009 at 18:59Peeling kawitacyjny to sama przyjemnożć. Jak sobie przypome, jak dawniej kosmetyczka ręcznie wyciskała mi wszystkie wągry na twarzy brrr… I ten ból. 4 dni potem nie mogłam pokazac sie ludziom.
25 czerwca 2009 at 14:29Hej, ja tez jestem fanka tego zabiegu. Miała wykonany pakiet 5 zab i na pewno go powtórze. Zresztą jest dużo taniej niż pojedynczo ( za 5 zab z maska algową zapłaciłam 360 zł !!!). Widziałam różne ceny, mieszkam w Krakowie, wiec byłam miło zaskoczona. Skóra mi się bardzo ładnie wyrównała, pozbyłam się wszystkich zaskórników i zanieczyszczeń. Mam teraz żliczna i równa skórę. Moim zdaniem warto zainwestować w pielęgnację w salonie, wczeżniej nie mogłam doprowadzić mojej skóry do stanu zadowalającego. A teraz??.. tylko się przeglądam w lusterku
Pozdrawiam !!
😆 😆 😆 😆25 czerwca 2009 at 16:30A czy mogłabyć powiedzieć gdzie w Krakowie robiłaż?! Jak nie tu to chociaż na priva do mnie!
Bardzo bym prosiła.25 czerwca 2009 at 17:09Robiłam niedawno.. w Laime – centrum kosmetyki estetycznej, warto patrzeć u nich na stronie na promocje, tam własnie znalazłam ten pakiet. Polecam szczerze.
25 czerwca 2009 at 20:41Dzięki wielkie! Zaraz sie rozeznam na ich stronce!
8 lipca 2009 at 13:12Szczerze polecam peeling kawitacyjny. Ja mam nawet własny, nazywa się Annis, jest to aparat do użytku domowego i u mnie sprawdza się znakomicie 🙂 A peeling diamentowy to zupełnie inna bajka, bardziej agresywny, aż boję się spróbować…
10 lutego 2011 at 14:26Też robiłam kiedyż peeling kawitacyjny i chcę powtórzyć w najbliższym czasie, bo jest bardzo fajny efekt 🙂
11 sierpnia 2011 at 13:41tez jestem fanką tego pilingu. Dla wrazliwej, naczynkowej buzi jest to swietny zabieg. Warto jednak znaelzc polecony salon. W ogole doszlam do wniosku ze jak sie juz taki ma to dostaje sie dodatkowe bonusy dla stalego klienta 🙂 Nie wiem czy to nie ejst korzystniejsze niz np. zakupy grupowe co myslicie?
2 października 2012 at 12:45Swego czasu również próbowałam i musze przyznać,ze jest bardzo skuteczny. Nawet przy mojej skórze wrażliwej nie powodował podrażnień,wiec jak najbardziej warto.
- AutorOdp.