- AutorOdp.
- 25 sierpnia 2009 at 14:33
zauważyłam, ze wiele gwiazd ma teraz nowe perfumy paris hilton, mariah carey, queen latifah, jeniffer lopez, czy wąchałyżcie albo wypróbowałyżcie któreż z nich? ja przyznam, że jeszcze nie miałam okazji. co o nich sądzicie? któreż są warte polecenia?
28 sierpnia 2009 at 08:36Kylie Minogue Sweet Darling i Showtime są bardzo ładne i zapach naprawdę długo się utrzymuje. Używałam ich dłuuugo i naprawdę są bardzo fajne.
Podobały mi się też Naomi Campbell Cat Deluxe at Night.28 sierpnia 2009 at 08:46a ja bym nigdy nie kupila perfum sygnowanych nazwiskiem gwiazdy.
po pierwsze…sa to zwykle stosunkowo tanie, proste, tandetne zapachy.
po drugie…i najwazniejsze: nie chce pachniec jak kylie, naomi czy celine dion.28 sierpnia 2009 at 12:00[usunięto_link] wrote:
a ja bym nigdy nie kupila perfum sygnowanych nazwiskiem gwiazdy.
po pierwsze…sa to zwykle stosunkowo tanie, proste, tandetne zapachy.
po drugie…i najwazniejsze: nie chce pachniec jak kylie, naomi czy celine dion.Z tego co wiem, perfumy Naomi Cambel nie są tandetne. Więc to nie reguła.
Jeżli natomiast chodzi o to, że pachnie się jak ktoż tam – używając innych perfum też pachniesz jak inne laski, które ich używają.
A to że gwiazdy mają swoje perfumy, nie oznacza, że używają włażnie tych 😉 Tym bardziej, że większożć z nich nie poraża ceną. A nie sądze, żeby taka Paris używała tanich perfum.
28 sierpnia 2009 at 12:06😯
moze wyraze sie prosciej: uwielbiam piekne zapachy, dobre perfumy sa dla mnie kropka nad i, niezbednym elementem stroju, wizerunku. w zwiazku z tym: nie czuje sie targetem naomi, paris czy britney.
wole ysl czy lempicka.
28 sierpnia 2009 at 17:26Otóż to. Paris, czy inna Lopez zapewne nie uzywają tych perfum. One je tylko reklamują i trzepią na nich kasę. Dlaczego te perfumy są tanie? Bo mają schodzić z półki. Do tego znane nazwisko na pudełku – zysk jak się patrzy.
Sama mam do nich stosunek obojętny. Używam innej marki.
29 sierpnia 2009 at 17:37Ja osobiżcie nie używam tego typu perfum. Nie używam tez perfum adidas, puma itd.
Uwielbiam drogie, trwałe perfumy znanych marek.1 października 2009 at 19:34[usunięto_link] wrote:
😯
moze wyraze sie prosciej: uwielbiam piekne zapachy, dobre perfumy sa dla mnie kropka nad i, niezbednym elementem stroju, wizerunku. w zwiazku z tym: nie czuje sie targetem naomi, paris czy britney.
wole ysl czy lempicka.
zgadzam się z Tobą całkowicie 😯
dobry zapach to lepsze samopoczucie a jeszcze jak ktoż Ci powie,że pięknie pachniesz :- to duma Cie rozpiera 😛
i masz racje ysl – parisienne
:ok:
7 października 2009 at 08:02moj ulubiony zapach to Euphoria od CK,
co prawda nie jest to zapach zadnej z celebrieties 🙂
szczerze mowiac jeszcze nie znalazlam zapachu ktory by mi sie spodobal a autorka bylaby jakas celebrieties. perfumy Euphoria od CK sa
ostatnio bardzo popularne, uzywam ich od okolo 1 rokua ostatnio zaczelam je zamawiac przez one step, bo maja o wiele nizsza cena10 października 2009 at 11:49[usunięto_link] wrote:
dobry zapach to lepsze samopoczucie a jeszcze jak ktoż Ci powie,że pięknie pachniesz :- to duma Cie rozpiera 😛
oj tak 😀
12 października 2009 at 13:10[usunięto_link] wrote:
Zgadzam się w 100% 🙂 Jeżli chodzi o nowożci perfumowe to godne polecenia wydają mi się Black Star Avril Lavigne. Są i delikatne i zmysłowe, takie kwiatowo-owocowe, bardzo żwieże i trwałe. Jeszcze zapach Paris jest nawet nawet, ale to też zależy od gustu. Mojemu węchowi bardziej przypadły Black Star 😛
15 maja 2010 at 20:08uwielbiam otaczać się pięknym zapachem perfum. Uzupełniają mnie. Lubię jak ludzie pachną dobrą marką. Lubię gdy w powietrzu roztacza się przyjemna woń. Aż chce się wciągać powietrze pełną piersią 😀
[usunięto_link]
24 czerwca 2010 at 13:09A jak stoicie z kupowaniem perfum w internecie?
Znalazłam fajną promocje na okazyjni i zastanawiam się czy to bezpieczne, kupowanie perfum przez necik 🙂
- AutorOdp.