perfumy gwiazd – nowożci

• Autor
    Odp.
  • fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

zauważyłam, ze wiele gwiazd ma teraz nowe perfumy paris hilton, mariah carey, queen latifah, jeniffer lopez, czy wąchałyżcie albo wypróbowałyżcie któreż z nich? ja przyznam, że jeszcze nie miałam okazji. co o nich sądzicie? któreż są warte polecenia?

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Kylie Minogue Sweet Darling i Showtime są bardzo ładne i zapach naprawdę długo się utrzymuje. Używałam ich dłuuugo i naprawdę są bardzo fajne.
    Podobały mi się też Naomi Campbell Cat Deluxe at Night.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a ja bym nigdy nie kupila perfum sygnowanych nazwiskiem gwiazdy.
    po pierwsze…sa to zwykle stosunkowo tanie, proste, tandetne zapachy.
    po drugie…i najwazniejsze: nie chce pachniec jak kylie, naomi czy celine dion.

Zwyczajna
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a ja bym nigdy nie kupila perfum sygnowanych nazwiskiem gwiazdy.
    po pierwsze…sa to zwykle stosunkowo tanie, proste, tandetne zapachy.
    po drugie…i najwazniejsze: nie chce pachniec jak kylie, naomi czy celine dion.

Z tego co wiem, perfumy Naomi Cambel nie są tandetne. Więc to nie reguła.

Jeżli natomiast chodzi o to, że pachnie się jak ktoż tam – używając innych perfum też pachniesz jak inne laski, które ich używają.

A to że gwiazdy mają swoje perfumy, nie oznacza, że używają włażnie tych 😉 Tym bardziej, że większożć z nich nie poraża ceną. A nie sądze, żeby taka Paris używała tanich perfum.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😯

moze wyraze sie prosciej: uwielbiam piekne zapachy, dobre perfumy sa dla mnie kropka nad i, niezbednym elementem stroju, wizerunku. w zwiazku z tym: nie czuje sie targetem naomi, paris czy britney.

wole ysl czy lempicka.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Otóż to. Paris, czy inna Lopez zapewne nie uzywają tych perfum. One je tylko reklamują i trzepią na nich kasę. Dlaczego te perfumy są tanie? Bo mają schodzić z półki. Do tego znane nazwisko na pudełku – zysk jak się patrzy.

Sama mam do nich stosunek obojętny. Używam innej marki.

Zwyczajna
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Ja osobiżcie nie używam tego typu perfum. Nie używam tez perfum adidas, puma itd.
    Uwielbiam drogie, trwałe perfumy znanych marek.

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

😯

moze wyraze sie prosciej: uwielbiam piekne zapachy, dobre perfumy sa dla mnie kropka nad i, niezbednym elementem stroju, wizerunku. w zwiazku z tym: nie czuje sie targetem naomi, paris czy britney.

wole ysl czy lempicka.

zgadzam się z Tobą całkowicie 😯

dobry zapach to lepsze samopoczucie a jeszcze jak ktoż Ci powie,że pięknie pachniesz :- to duma Cie rozpiera 😛

i masz racje ysl – parisienne

:ok:

julka000
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

moj ulubiony zapach to Euphoria od CK,
    co prawda nie jest to zapach zadnej z celebrieties 🙂
    szczerze mowiac jeszcze nie znalazlam zapachu ktory by mi sie spodobal a autorka bylaby jakas celebrieties. perfumy Euphoria od CK sa
    ostatnio bardzo popularne, uzywam ich od okolo 1 rokua ostatnio zaczelam je zamawiac przez one step, bo maja o wiele nizsza cena

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

dobry zapach to lepsze samopoczucie a jeszcze jak ktoż Ci powie,że pięknie pachniesz :- to duma Cie rozpiera 😛

oj tak 😀

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Zgadzam się w 100% 🙂 Jeżli chodzi o nowożci perfumowe to godne polecenia wydają mi się Black Star Avril Lavigne. Są i delikatne i zmysłowe, takie kwiatowo-owocowe, bardzo żwieże i trwałe. Jeszcze zapach Paris jest nawet nawet, ale to też zależy od gustu. Mojemu węchowi bardziej przypadły Black Star 😛

dotusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

uwielbiam otaczać się pięknym zapachem perfum. Uzupełniają mnie. Lubię jak ludzie pachną dobrą marką. Lubię gdy w powietrzu roztacza się przyjemna woń. Aż chce się wciągać powietrze pełną piersią 😀

[usunięto_link]

Pani Okazja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A jak stoicie z kupowaniem perfum w internecie?

Znalazłam fajną promocje na okazyjni i zastanawiam się czy to bezpieczne, kupowanie perfum przez necik 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " perfumy gwiazd – nowożci"

Przewiń na górę