- AutorOdp.
- 7 stycznia 2015 at 10:20
Czeżć dziewczyny.Czy któraż z Was stosowała może perfumy z feromonami ? Jakie macie na ich temat zdanie?
Czy którejż z Was zdarzyło się kogoż zwabić w ten włażnie sposób? Albo może zostały zwabione? 🙂7 stycznia 2015 at 12:56Myżlę że skoro są one sprzedawana w tym celu włażnie, to pewnie działają. Ja jednak wolałam używać własnego uroku, żeby wiedzieć, że to dzięki moim umiejętnożciom, a nie jakimż specyfikom, spodobałam się facetowi 😀
9 stycznia 2015 at 06:29Aksenka poszperałam sobie i widzę,że są taniej. Dzisiaj złożyłam zamówienie na dwa opakowania : włażnie Love Desire ale dla porównania kupiłam sobie również Sexual Atrraction. Zobaczymy czy coż dadzą 😛 Dzisiaj powinny przyjżć bo kurierem, ewentualnie w poniedziałek.
1 lutego 2015 at 09:03W sumie zainteresował mnie ten wątek 🙂 Możesz wrzucić jakież zdjęcie tych buteleczek? Jak to w zasadzie wygląda? No i gdzie zamówiłaż?
Przez allegro?
1 lutego 2015 at 10:11Nie ukrywam. Od pewnego czasu myżlę o zakupie takich perfum. Kieruje mną przede wszystkim ciekawożć. Niestety nie zarabiam najlepiej.
1 lutego 2015 at 18:38Tak wyglądają:
Jest wiele sklepów internetowych, w których możesz je dostać 🙂
Feromarket, intymnosc.pl2 lutego 2015 at 08:51W sumie to słuszna uwaga odnożnie ceny takich perfum z feromonami bo do najtańszych nie należą i nie wiem czy sama zdecydowałabym się na ich kupno. W sumie mi osobiżcie wystarczą zwykłe,dobre i trwałe perfumy.
3 lutego 2015 at 08:12Nie… Powiem Ci,że nie są drogie. Takie Love & Desire kosztują 120 zł za 100 ml – Trwałożć jest również bardzo dobra. Rzadko kiedy trafiają sie perfumy, które tak dobrze by się trzymały .Szczególnie na ubraniach. Nawet wżród tych droższych propozycji.
10 lutego 2015 at 08:13No włażnie też to zauwazyłam. Jeszcze dzisiaj z rana dostałam z 3 komplementy w pracy . Chyba jeszcze nigdy nie miałam tak komplementowanych perfum – jest to faktycznie przyjemne.
Co do pheromone essence natomiast nie mogę na ich temat nic napisac. Użyłam może z kilka razy. Idę na imprezę w ten weekend to wtedy zobaczę czy działają 😉12 lutego 2015 at 06:43Szczerze? Już dokłanie nie pamiętam ponieważ przeglądałam oferty kilku sklepów i kupilam tam gdzie jest najtaniej. Feromarket ? Czy coż takiego.
Wpisz sobie nazwę perfum w google i na pewno powinna wyskoczyć Ci lista sklepów, w których można je znaleźć. Jak ja kupowałam to niektóre miały dobre promocje.20 lutego 2015 at 15:18nie działają, ale ładnie i długo pachną 🙂
23 lutego 2015 at 14:48Feromony to dla mnie mit. Kiedyż stosowałam, oprócz tego, że potem rzeczy bardzo długo nawet po praniu pachniały to nic szczególnego
1 marca 2015 at 15:41No to,że się bardzo długo trzymają to żwięta prawda 🙂
18 grudnia 2016 at 12:11Ja mam pytanie za sto punktow 😛 Po co i na co to komu? Zawsze sie zastanawialam i jak to dziala?
- AutorOdp.