PETYCJA NIE DLA ZAKAZU SPRZEDAŻY E-PAPIEROSÓW W POLSCE!

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    coolleran
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

GAMUCCI jest wiodącą angielską marką na żwiecie, produkującą elektroniczne papierosy i cygara z siedzibą w Londynie. Produkty tej firmy cieszą się dużą popularnożcią, można je spotkać w całej europie jak i za oceanem. Duży wpływ na popularnożć i powodzenie sprzedaży produktów firmyGamucci ma ekskluzywny wygląd, jakożć i niezawodnożć wykonania poszczególnych elementów, jak kartridży, akumulatorków, i co bardzo ważne atomizera.

Dodatkowoelektroniczne papierosy zostały przetestowane w Wielkiej Brytanii odnożnie toksykologii i posiadają certyfikaty zgodne z CE i RoHS. Mogą być legalnie używane w pomieszczeniach zamkniętych, w których tradycyjpalenie może być zabronione.

Nasza firma sprzedaje elektroniczne papierosy w 55 krajach na całym żwiecie i w każdym z tych krajów są przeciwnicy e-papierosów, ponieważ jednym z największych biznesów jest sprzedaż wyrobów tytoniowych i jest to jeden z największych dochodów dla budżetu państwa.

Największy problem dla rządu jest brak możliwożci nałożenia akcyzy na e-papierosy, a poprzez to brak wpływu do budżetu. Wynika więc z tego, ze rząd nie martwi się o zdrowie obywateli (e-papierosy są o wiele zdrowszą alternatywą dla nałogu) a jedynie patrzy się pod kontem wpływu do budżetu! Na naszej stronie znajdziecie link do PETYCJI.

http://www.gamucci.com.pl

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Tak,tak-e-papieros to byłby wyraz najwiekszej troski państwa o zdrowie obywateli 😆

Mnie to tam rybka,niech się każdy truje czym chce-ja bym się za to g***** nie złapała-ani za prawdziwego ani za e-szluga.

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

państwowe zakazy nic nie dadzą – a może nawet wręcz odwrotnie!

ja byłbym za obrzydzaniem i to takim natrętnym – sam rzuciłem ze 30 miesięcy temu – więc wiem, o czym nawijam, moje i moi Drodzy :nono

z paleniem nikotyny to jest tak, że trza je walić, walić, walić…
    aż się roztrzażnie – za Chiny nie wolno się z tym pieżcić 😈

PS. ale dodam, że bez fanatyzmu – fanatyzm w każdej dziedzinie szkodzi 😉

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę