- Ten temat ma 2 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
hard-man.
- AutorWpisy
- 5 lutego 2010 o 12:37 #6281
GAMUCCI jest wiodącą angielską marką na żwiecie, produkującą elektroniczne papierosy i cygara z siedzibą w Londynie. Produkty tej firmy cieszą się dużą popularnożcią, można je spotkać w całej europie jak i za oceanem. Duży wpływ na popularnożć i powodzenie sprzedaży produktów firmyGamucci ma ekskluzywny wygląd, jakożć i niezawodnożć wykonania poszczególnych elementów, jak kartridży, akumulatorków, i co bardzo ważne atomizera.
Dodatkowoelektroniczne papierosy zostały przetestowane w Wielkiej Brytanii odnożnie toksykologii i posiadają certyfikaty zgodne z CE i RoHS. Mogą być legalnie używane w pomieszczeniach zamkniętych, w których tradycyjpalenie może być zabronione.
Nasza firma sprzedaje elektroniczne papierosy w 55 krajach na całym żwiecie i w każdym z tych krajów są przeciwnicy e-papierosów, ponieważ jednym z największych biznesów jest sprzedaż wyrobów tytoniowych i jest to jeden z największych dochodów dla budżetu państwa.
Największy problem dla rządu jest brak możliwożci nałożenia akcyzy na e-papierosy, a poprzez to brak wpływu do budżetu. Wynika więc z tego, ze rząd nie martwi się o zdrowie obywateli (e-papierosy są o wiele zdrowszą alternatywą dla nałogu) a jedynie patrzy się pod kontem wpływu do budżetu! Na naszej stronie znajdziecie link do PETYCJI.
5 lutego 2010 o 17:08 #167115Tak,tak-e-papieros to byłby wyraz najwiekszej troski państwa o zdrowie obywateli 😆
Mnie to tam rybka,niech się każdy truje czym chce-ja bym się za to g***** nie złapała-ani za prawdziwego ani za e-szluga.
7 lutego 2010 o 00:33 #167116państwowe zakazy nic nie dadzą – a może nawet wręcz odwrotnie!
ja byłbym za obrzydzaniem i to takim natrętnym – sam rzuciłem ze 30 miesięcy temu – więc wiem, o czym nawijam, moje i moi Drodzy :nono
z paleniem nikotyny to jest tak, że trza je walić, walić, walić…
aż się roztrzażnie – za Chiny nie wolno się z tym pieżcić 😈PS. ale dodam, że bez fanatyzmu – fanatyzm w każdej dziedzinie szkodzi 😉
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.