- AutorOdp.
- 22 listopada 2012 at 22:43
Czy może ktoż mi doradzi jakąż firmę transportową działająca w całej Polsce? Tylko coż bardzo pewnego i sprawdzonego ❗
Dostałam od Cioci w spadku fortepian , to pamiątka po babci, uczyła się na nim grać i babcia i moja mama wiec dla mnie bardzo cenny. Tylko przewieźć go trzeba przez pół Polski i mam z tym ogromny kłopot beczy nie znalazłam dotąd żadnej rozsądnej firmy, pytam kogo mogę ale nikt nie korzystał i nie mam żadnej poleconej
Jakbyżcie znały to piszcie proszę13 lipca 2013 at 15:42To faktycznie dożć specyficzny przewóz…ja bym się bała powierzyć komuż obcemu jak drogocenny i ważny dla mnie prezent…kiedyż pamiętam jak się przeprowadzaliżmy to po prostu wypożyczyliżmy samochód większy z zaprzyjaźnionej wypożyczalni Panek i sami zorganizowaliżmy sobie przeprowadzkę, bałam się że moje regały, szkło itp. się uszkodzą… a tak jak sami to zrobiliżmy po swojemu, może wolniej ale udało się.
1 sierpnia 2013 at 08:42Jakiż czas temu ktoż mi tu polecił żeby skorzystać z takiego fajnego serwisu to mogę „podać dalej” bo mi się faktycznie sprawdziło i to bardzo – clicktrans to takie aukcje gdzie się za darmo wystawia przesyłkę i dostaje się oferty od firm trabsportowych
1 sierpnia 2013 at 09:50a sprawdzaliżcie już to? I wszystko ok.
3 września 2013 at 05:44Ciekawe rozwiązanie, spróbować można. Nigdy wczeżniej nie słyszałam, ale może kiedyż się przyda.
- AutorOdp.