• Autor
    Odp.
  • ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Apteki, drogerie, kioski, hipermarkety, internet.

A wiesz chłopcze przynamniej jak jej użyć?

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

😯 WOW…

chlopie! moj mlodszy brat w gimnazjum juz od dawna wie, gdzie sie prezerwatywy kupuje (dobrze, ze tylko WIE poki co) a Ty sie nas pytasz GDZIE? Duronowate pytanie. Zapytaj dziewczyny, moze ona Ci powie.. Czy to bedzie Twoj 1 raz? 😆 Uważaj, bo może pęknąć..

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

A nawet gdyby był pierwszy to co w tym żmiesznego?

Assha
    Member
    • Maniak

vanilka- czepiasz sie.
    nikt nie powiedzial, ze W TYM byloby cos smiesznego. ja tylko swoim pytaniem i jego domniemaną odpowiedzią staram się go usprawiedliwic. bo nie wierze, zeby facet z bagazem doswiadczen zadawal takie zabawne pytania.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Zaraz, że się czepiam.
    Poprotu może źle zrozumiałam twojego posta.
    Z bagażem dożwiadczeń?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Myżlę, że za młody jesteż na seks, skoro nawet nie wiesz gdzie się kupuje zabezpieczenia.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Taa… chłopak się bierze za seks, a nie dawno nie chcial się całować z jezyczkiem, bo to niby niehigieniczne. A może on chce na język…

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

na język i na głowę sobie załóż…oj ktoż sobie jaja robi przecież nie ma co się kłócić…to 21 wiek i podejrzewam że każdy wie gdzie sie gumki kupuje…

lukasz84rok
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Jeżli chodzi o swój pierwszy raz to włażnie niedawno miałem swój pierwszy raz. Nie jestem dożwiadczony i nie mam bagażu dożwidczeń.
    A jakiejn firmy prezerwatywy są najlepsze .

Assha
    Member
    • Maniak

żadne. nigdy nie ufałam gumkom i są beznadziejne.

a jesli juz nie masz innych pomyslow na zabezpieczenie to DUREX, innych nie polecam. Im drozsze tym lepsze, niestety..

lukasz84rok
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Włażnie słyszałem że Durex jest najlepsze włażnie kupiłem i wytestowałem i jak narazie jest ok wporządku.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pezerwatywa gdzie można kupić"

Przewiń na górę