- AutorOdp.
- 3 czerwca 2011 at 18:54
tak jak w tytule ,hmm jak myc taka cere? lepiej z uzyciem wody czy bez? mydelko dla dzieci robi takiej cerze krzywde? a moze psysiogel,uzywalam plynow micelarnych ale strasznie mnie wysuszyly,nie wiem ,pomozcie 馃槬
5 czerwca 2011 at 15:08ja u偶ywam wod臋 przegotowan膮, albo wod臋 z rumiankiem – bardzo fajnie dzia艂a i nie podra偶nia.
21 czerwca 2011 at 11:13Ja mam cer臋 bardzo wra偶liw膮 i staram si臋 u偶ywa膰 delikatnych kosmetyk贸w, 艂agodz膮cych, jest ich wiele na rynku, ja przekona艂am si臋 do nie drogiej serii w艂a偶nie hypoalergicznej z flosleku.
Uwa偶am te偶 bardzo przy wyborze kolorowych kosmetyk贸w.28 czerwca 2011 at 09:33ja sie przymierzam do IWOSTIN….
29 czerwca 2011 at 17:46Temperatura wody do mycia jest wa偶na.Ja mam cer臋 naczynkow膮 i musz臋 bardzo uwa偶a膰 na wszelkie g艂臋boko dzia艂aj膮ce kremy.Pono膰 trzeba za偶ywa膰 Vit C i rutyn臋.
29 czerwca 2011 at 21:30Te偶 mam cer臋 naczynkow膮. 艁ykam rutinoscorbin. Twarz myj臋 zawsze letni膮 wod膮, nalezy unika膰 gor膮cej, ale te偶 zimnej. Do tego specjalne kremy do cery naczynkowej, jak pilingi to tylko enzymatyczne np. pharmaceris, bardzo fajna seria do kupienia w aptece.
28 lipca 2011 at 14:02Nic doda膰 nic uj膮膰,najlepiej sprawdzaj膮 si臋 odpowiednie kosmetyki do piel臋gnacji cery naczynkowej-tutaj polecam kremy i unikanie gor膮cej wody. Wiele rzeczy ma wp艂yw na wygl膮d naszej cery.
23 sierpnia 2011 at 11:50Moja mama ma cer臋 naczynkow膮 i przez d艂ugi czas mia艂a problem z dobraniem odpowiednich kosmetyk贸w. Teraz u偶ywa serii do cery z problemami naczynkowymi Flosleku i sobie j膮 chwali. Z reszt膮 popraw臋 wida膰 go艂ym okiem 馃檪
26 sierpnia 2011 at 09:09Kiedy偶 u偶ywa艂am Bielendy – by艂a taka seria z kasztanowca, teraz ju偶 jej nie ma i musia艂am przerzuci膰 si臋 na co偶 innego, na razie wybra艂am Iwostin, ale te Bielendowe kremy by艂y lepsze 馃檨
30 sierpnia 2011 at 09:27[usuni臋to_link] wrote:
Moja mama ma cer臋 naczynkow膮 i przez d艂ugi czas mia艂a problem z dobraniem odpowiednich kosmetyk贸w. Teraz u偶ywa serii do cery z problemami naczynkowymi Flosleku i sobie j膮 chwali. Z reszt膮 popraw臋 wida膰 go艂ym okiem 馃檪
Moja siostra te偶 u偶ywa tych kosmetyk贸w i p贸ki co jest zadowolona, polska marka, przyst臋pna cera i dobra jako偶膰 馃檪
12 wrze艣nia 2011 at 21:06Te偶 pr贸bowa艂am ten krem, ale u mnie po jednym opakowaniu nie by艂o wida膰 偶adnej r贸偶nicy. Jak d艂ugo trzeba stosowa膰 te kosmetyki, aby co偶 by艂o wida膰 ???
14 wrze艣nia 2011 at 11:33POLECAM p艂yn micelarny ! 馃檪 moja kosmetyczka mi kaza艂a kupi膰 i jestem bardzo zadowolona 馃檪
15 wrze艣nia 2011 at 17:22P艂yn miceralny jest 偶wietny:) Poza tym jakie偶 kremy 艂agodz膮ce albo panthenol w piance- te偶 ma dzia艂anie 艂膮godz膮ce
30 lipca 2018 at 13:10Warto robi膰 sobie r贸wnie偶 peeling Thalasso. Hildegard Braukmann ma taki kosmetyk. On zdecydowanie daje rad臋 – tylko r贸bcie ten peeling co kilka dni, tylko tak zapewnicie sobie normalno艣膰. Z peelingiem te偶 nie mo偶na przesadza膰. Systematyczna praca nad cer膮 mo偶esz da膰 naprawd臋 wiele.
25 wrze艣nia 2024 at 11:04Cera wra偶liwa na pewno potrzebuje czego艣 delikatnego, koj膮cego jak np. aloesowa pianka ze Skin79, ma dodatkowo wega艅sk膮 formu艂臋.
- AutorOdp.