Piersi – błagam o pomoc….

• Autor
    Odp.
  • smutna662
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam:(

Mój problem zapewne jest bardzo pospolity jednak niepotrafię już sobie z nim radzić…. bardzo prosiła bym o pomoc, jakież porady…

Mam 19 lat a moich piersi praktycznie niema… noszę staniki A75 które i tak są na mnie za duże… oczywiżcie nie stać mnie na operację powiększenia piersi, ale słyszałam że istnieją jakież hormony, które choć trochę mogą pomóc w tej kwestii. Bardzo proszę o odpowiedź i jakież porady o hormonach, tabletkach, ziołach…. na mój problem. Jest to mój największy kompleks przez który prawie każdego dnia chodzę jak szara myszka, popłakuje cicho w poduszke… ;(

z góry dziekuje… pozdrawiam ciepło

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Porozmawiaj ze swoim ginekologiem, niech zbada ci piersi i skieruje cie na badanie hormonalne. Moze pomoga ci tabletki antykoncepcyjne, niektorym dziewczetom urosly troche piersi od momentu ich brania.

smutna662
    Member
    • Początkujący

a ile takich wizyt może mnie spotkać ? czy wiąże się to z wysokimi kosztami? niemam z kim nawet o tym porozmawiac, mama mi powiedziała, że poco mam sobie niszczyć gospodarke hormonalną, i że wizyty to wszystko bedzie bardzo drogo kosztować, jednak wierze że istnieją niedrogie i skuteczne żrodki…

Flesh
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

@Smutna poszlo PW przeczytaj-tam masz link

smutna662
    Member
    • Początkujący

ok dziekuje slicznie !!!!

Flesh
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

mam nadzieje ze to poprawi przede wszytskim Twoje samopoczucie.

buzi Kochana

smutna662
    Member
    • Początkujący

też mam taką nadzieje naprawde niema chyba wiekszego kompleksu, kiedy przychodzi lato a ja nad wodą siedzę w koszulce…

netinka
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

Co do tematu… wiele znanych kobiet ma bardzo male piersi i nawet je eksponują więc wydaje mi się że nie ma się czego wstydzić…

Mam pytanie, bo wiele kobiet ma bardzo ładny rowek w okolicy piersi ooo no taki jak tutaj
    [usunięto_link]
    To tylko przykład;).

Czy to dobrze miec taki rowek? Czy piersi musza miec jakas przerwe miedzy soba? To zalezy jaki biustonosz sie nosi? I czy to w ogole ladne :)?

Monia694
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 38
    • Stały bywalec

Przed tym, jak zaczełam brać Diane 35, też miałam A. Teraz się stały B i czuję sie lepiej…ale wiem, że jak skończę brać znów będą A 🙁

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Netinka- taki rowek jest bardzo ladny i przykuwa meskie spojrzenia 😛 ja osobisci czesto nosze bluzki z dokoldem i tak owe cos mam 😛

a teraz najlepsze, tez mam rozmiar 75A. Wystarczy odpowiednio dobrac stanik i bluzeczke i wszystko slicznie wyglada 🙂 niekoniecznie trzeba nosic push-up 🙂

netinka
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Netinka- taki rowek jest bardzo ladny i przykuwa meskie spojrzenia 😛 ja osobisci czesto nosze bluzki z dokoldem i tak owe cos mam 😛

a teraz najlepsze, tez mam rozmiar 75A. Wystarczy odpowiednio dobrac stanik i bluzeczke i wszystko slicznie wyglada 🙂 niekoniecznie trzeba nosic push-up 🙂

Ech no ja to nie umiem dobierac stanika;(, zawsze co sobie wybiore to to samo, żadnego rowka :(.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Netnika- to kup np rozmiar mniejszy lub taki bardziej wyciety 🙂

Monia694
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 38
    • Stały bywalec

No i stało się to , czego sie obawiałam…
    Dwa tyg nie biorę Diane 35, bo nie zdążyłam załatwić recepty i z dużego B, mój biust spadł na małe B… 😕

Znów nie czuję się sexy i komfortowo przed moim lubym;/

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ja biorac antykoncepcje wogole nie mialam przyrosty piersi 🙂
    wczoraj bylam u gina i pytalam czy sa jakies hormony na przyrost.. zasmial sie i powiedzial ze nie jedna by chciala ale niestety nie ma.

powiedzial ze skoro wykarmilam nimi syna to musza byc odpowiednie.
    no coz dalej mi zostalo oszukiwac spoleczenstwo stanikami ktore czynia cuda 🙂

szkoda tylko ze nie da sie oszukac na golasa patrzac w lustro

dionizja
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

też mam najmniejsze A 🙁 Flesh także bym chciała wiadomożć prywatną:(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Piersi – błagam o pomoc…."

Przewiń na górę