- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2007 at 20:34
ja też poproszę jeżli można 🙂
25 sierpnia 2007 at 20:43Flesh ja też bardzo poprosze o prywatna wiadomożć..
31 sierpnia 2007 at 14:36Ja mam 16 lat i również 75A
czasami mi to przeszkadza, jednak już nie jest tak źle.
Wiem ze można być atrakcyjną nawet z takim biustem jak mój.
Dobrze dobrany stanik, bluzeczka może naprawdę zdziałać cuda.Ale również poproszę o pw 😉
3 września 2007 at 09:12[usunięto_link]
dziewiąte zdjęcie od góry.
chociaz inne tez zaslugują na uwagę.
laski! jakiż czas temu przez ponad rok pracowałam w sklepie z bielizną. ile ja się nasłuchałam o tym, ze „ja to mam za dużo”/”ja mam za mało”/”ja bym chciała mniejsze, bo nie wygodnie/większe bo płasko”…
jeszcze się taka nie urodziła, która jest z siebie w 100% zadowolona. tylko po co się dobijać na siłę?
pewnie jak masz mały biust, to i tyłek masz zgrabny! ja na swoje 70a juz dawno przestalam narzekac. a jesli chodzi o to jak faceci patrzą na Twój biust, to się nie przejmuj, bo:
po pierwsze: nie jeden z nich chciałby mieć większego…
po drugie: oni nie patrzą na wielkożć, tylko na kształt, jędrnożć, ogólne wrażenie.5 września 2007 at 11:06tygrysek dobrze to ujelas bo nie liczy sie wielkosc, ale co jesli sie nie ma wogole..
5 września 2007 at 11:34ech, jakoż mi się w to nie chce wierzyć.
nie wiem, może się mylę, ale…
większożć lasek jakie znam od nie wiem kiedy zawsze miala takie problemy jak nie z biustem, to z tyłkiem i tak dalej.
czasem to kokieteria: „och zobacz jaki mam mały biust” mówi dziewczyna wsadzając niemalże swoje nie powiem co jakiemuż biedakowi w twarz.
czasem to kompleksy (nieuzasadnione) „jestem gruba” i popada w anoreksję (dalej myżli ze jest gruba).
to wszystko na identycznej zasadzie. kto wam powiedział, że biust musi byc duzy? to tak samo jakby stwierdzić, że wszystkie powinnyżmy być blondynkami. albo wszyscy powinni jeździć porshe.chba gadam do żciany. z jednej strony denerwuje mnie, kiedy młode kobiety zadręczają się idiotycznymi problemami których nie ma, z drugiej strony wiem że z tych problemów trzeba wyrosnąć i samemu sobie z nimi poradzić (zrozumieć). czasem się wyrasta mając lat 20, a czasem 40.
5 września 2007 at 14:14Wszystkie biusty są piękne! Duże i małe. A faceci się niby znają, że krytykują?!
(Tygrysek, bardzo mi się podoba Twój dowcip na dole 🙂 )
11 września 2007 at 19:15hehe… dzięki lizzy 😀
4 listopada 2007 at 10:15ja tam do swojego nic nie mam 🙂 nawjazniejsze to akceptowac siebie taka jaka sie jest 😀
11 listopada 2007 at 12:31Dziewczyny jak wam musi być wygodnie i dobrze i biegać i wszystko…
Wy macie 75 a albo b a ja 75d 😥To jest takie okropne wydaje się że ładnie to wygląda jak ma się taki rowek jaki ja mam ok ładnie ,ale jak mi jest nie wygodnie to mój Boże święty już nie mogę.To jest chyba rodzinne mam siostrę ma 18 lat i nosi już 70c więc zobaczcie że to nic fajnego tylko męka 🙁
- AutorOdp.