Plastic-fantastic :D

• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Włażnie,czy waszym zdaniem plastikowe,duuuże branzolety są fantastic? 😀 Mnie się one ogromnie podobają.Nie tylko branzolety ale równiez plastikowe kolczyki są żwietne wg mnie 🙂 A co Wy sądzicie o plasikowej biżuterii?? 😀

mika1988
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Bardziej od plastików wolę metale z dodatkiem drewna (mam żliczne kolczyki) albo ewentualnie plastiku…. Ale jak dla mnie branzoletki plastikowe są OK 😀 Ale nie do wszystkiego…

WarnGirl
    Member
    • Guru

Zgadzam się,że nie do wszystkiego.Najbardziej pasują do ubran w stylu lat 70 i 80 a i jeszcze do 60 oblecą 😀

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Jeżeli chodzi o biżuterie to jestem minimalistką…no i preferuje srebro.

Ale musze przyznac, ze na kims takie rzeczy mi sie czasami podobaja…oczywiscie w ramach zdrowego rozsadku i gustu

😉

Lady_Pink
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 94
    • Zapaleniec

Plastik potrafi być naprawdę faaaaaaaajny. Bransoletki niczego sobie 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

jesli ktos potrafi dobrac do ubran dodatki to taki plastki bedzie wygladal jak cudo.
    u mnie jest wiele takich stoisk – nigdy nic na nich nie kupuje bo sie nie znam co do czego pasuje

Lady_Pink
    Member
    • Zapaleniec

No, z plastikami trzeba uważać, bo może z tego wyjżć niezły kicz, ale jak się wszystko umiejętnie skomponuje i nie przesadzi to kreacja cacy 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Plastik najlepiej prezentuje się z ciuszkami stylizowanymi na lata 80.Ja to nawet juz zaopatrzyłam się w plastikowe,długie korale 🙂 I like it 😀 😀 😀

Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

@iga81 wrote:

Jeżeli chodzi o biżuterie to jestem minimalistką…no i preferuje srebro.

Ja też tak mam i plastikowa biżuteria jest dla mnie troszkę tandetna i nigdy nie będzie elegancka.

Lady_Pink
    Member
    • Zapaleniec

a ja myżlę, że może być i to bardzo elegancka 😉 Pozatym czy bizuteria zawsze musi być odżwiętna? ja myżle że nie.

gagat12
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 135
    • Zapaleniec

fffuuuuuu!!!!!!!!!

zacznijmy od tego , że plastiku nie można nazywać biżuterią,

to poprostu sztuczne ozdoby , czuli s**** …!!!!!!!

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Podobają mi sie plastikowe bransoletki ( o delikatnych barwach) . Kolczyki są według mnie, nieco kiczowate 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Plastic-fantastic :D"

Przewiń na górę