- AutorOdp.
- 12 marca 2008 at 12:31
generalnie, chodzi mi ogólnie o to, dlaczego nie powinno się palić zażywając jakież hormonalne żrodki antykoncepcyjne? czy to może zmniejszać ich działanie a może jest szkodliwe dla kobiety ❓
12 marca 2008 at 13:38hehe najlepiej tylko to nie jest takie proste 😀
12 marca 2008 at 14:11Ja nosze plasterki i pale 🙂
do 35 roku zycia to albo nie bede juz palic albo nosic plastrow 😛15 kwietnia 2008 at 06:43Onione ma racje, lakarka mowila mi dokladnie to samo
Malinka, wiesz po 35 roku to juz dla niektorych za pozno moze byc. Wiem, jest wiele dziewczyn ktore pala i nosza plastry lub biorą tabletki anty- ale takie rzeczy wychodza na starożć i w tym jest wlasnie problem.
15 kwietnia 2008 at 14:33Niekoniecznie na starożć. Oglądałam kiedys program o kobietach (młodych, w żrednim wieku), które „dorobiły sie” dzieki temu kalectwa. Zakrzepy w mózgu, paraliż i mozolna praca nad przywróceniem ciała do stanu używalnożci. Przykre ale prawdziwe..
16 kwietnia 2008 at 11:19Włażnie- udary mózgu, kalectwo i paraliż to są te zagrożenia. Spowodowane złym krzepnięciem krwi w tętnicach- głównie tych dochodzących do naszego mózgu..
13 sierpnia 2008 at 19:28no wlasnie. majac swiadomosc takich skutkow jak mowicie i do tego problemy z rzuceniem fajek, jakie mozliwosci zostaja? gumki? no bo ja na tym jade, ale sie troche jednak obawiam, ze ich skutecznosc jest srednia i nim sie obejrze dorobie sie swojego dzidzi
- AutorOdp.